Кола се заби в кортежа на Виктор Орбан, има загинал.

...
Кола се заби в кортежа на Виктор Орбан, има загинал.
Коментари Харесай

Кола се заби в кортежа на Виктор Орбан, има загинал

Кола се заби в кортежа на Виктор Орбан, има умрял. 61-годишен немски служител на реда почина през днешния ден, а различен беше тежко ранен при злополука по време на ескортирането на унгарския министър председател Виктор Орбан до летището в град Щутгарт в Германия след визитата му на мача от UEFA EURO 2024 сред тимовете на Унгария и Шотландия през вчерашния ден.

Инцидентът е станал тази заран, откакто Орбан изгледа по какъв начин страната му означи нощес късен надвит гол в конфликта от група „ А “.

Моторизиран отряд на пътната полиция в Щутгарт е ескортирал Орбан до летището, когато 69-годишен водач на автомобил БМВ, който не е знаел, че кръстовището е затворено поради прекосяването на кортежа, се опитал да завие, само че е блъснал немския служител на реда, който е бил на мотоциклета си.

В резултат на удара мотоциклетът на служителя на реда е бил изхвърлен към мотоциклета на негов 27-годишен сътрудник. Шейсет и една годишният полицейски чиновник умрял от пострадванията си по-късно в болничното заведение, а по-младият служител на реда е тежко ранен.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР