Германски полицай загина днес, а друг беше тежко ранен при

...
Германски полицай загина днес, а друг беше тежко ранен при
Коментари Харесай

Германски полицай загина при ескортиране на унгарския премиер в Щутгарт

Германски служител на реда почина през днешния ден, а различен беше тежко ранен при злополука по време на ескортирането на унгарския министър председател Виктор Орбан до летището в град Щутгарт в Германия след визитата му там, с цел да гледа мача на тима на Унгария против Шотландия от Евро 2024, съобщи " Ройтерс ". (Видеото е архивно.)

Инцидентът е станал тази заран, откакто Орбан изгледа по какъв начин страната му означи нощес късен надвит гол в конфликта от група " А ".

Моторизиран отряд на пътната полиция в Щутгарт е ескортирал Орбан до летището, когато 69-годишен водач на автомобил " Бе -Ем-Ве " който не е знаел, че кръстовището е затворено поради прекосяването на кортежа, се опитал да завие, само че е блъснал немския служител на реда, който е бил на мотоциклета си.

В резултат на удара мотоциклетът на служителя на реда е бил изхвърлен към мотоциклета на негов 27-годишен сътрудник. Шейсет и една годишният полицейски чиновник умрял от пострадванията си по-късно в болничното заведение, а по-младият служител на реда е тежко ранен.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР