Смъртоносен инцидент с ескорта на унгарския премиер Виктор Орбан. Автомобил

...
Смъртоносен инцидент с ескорта на унгарския премиер Виктор Орбан. Автомобил
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО!: Смъртоносен инцидент с ескорта на унгарския премиер Орбан – има загинал полицай

Смъртоносен случай с ескорта на унгарския министър председател Виктор Орбан. Автомобил се сблъска с полицейски конвой с мотоциклет на унгарския министър-председател в Щутгарт. При удара е умрял един служител на реда, а различен е тежко ранен, оповестиха от полицията.

Инцидентът е станал, до момента в който Орбан е пътувал към летището в Щутгарт, откакто е участвал на мач от Европейското по футбол на националния тим на страната си против Шотландия. Инцидентът е станал през нощта, откакто Орбан е следил по какъв начин страната му отбелязва късен надвит гол в конфликта от група А в неделя вечерта.

Мотоциклетният отряд на пътната полиция в Щутгарт е ескортирал Орбан до летището, когато 69-годишен водач на BMW, който не е знаел, че кръстовището е затворено за ескорта, се е опитал да завие, само че се е сблъскал с мъжа чиновник на мотора му.

В резултат на удара мотоциклетът на служителя на реда бил изхвърлен против мотоциклета на 27-годишния му сътрудник. 61-годишният чиновник умрял от пострадванията си в болничното заведение, а по-младият чиновник е тежко ранен.

ИЗВЪНРЕДНО!: Смъртоносен случай с ескорта на унгарския министър председател Орбан – има умрял служител на реда 24.06.24 22:49 Най-скъпата суперяхта в света – коства повече от яхтите на Безос и Зукърбърг дружно! Кой я има? (СНИМКИ/ВИДЕО) 24.06.24 22:30 Пловдив отново се люлее – нов трус преди минути! 24.06.24 22:02 Григор Лилов: БРЕНДО НЕДОСЕГАЕМИЯ – за какво го завърнаха? 24.06.24 21:43 Делян Добрев със страшна подигравка: Денков, предлагам ти Гинко билоба 3 пъти на ден! Най-приятелски! 24.06.24 20:56

 

 

 

 

Кметът на Щутгарт Франк Нопер изрази дълбока паника от случая.

„ До обяд всички в града бяха във екстаз, откакто бяха домакини на подобен спокоен и удивителен футболен мач. Тази ужасяваща злополука ненадейно унищожи тази позитивна атмосфера “, сподели той.

„ Дълбоко сме шокирани от злополуката на нашите сътрудници. Трагичните условия на гибелта на нашия скъп сътрудник ни оставиха без думи и засегнаха до дъното на душата цялата полиция в Щутгарт “, се споделя в изказване на началника на полицията Маркус Айзенбраун.
„ Мислите ни са със фамилията, роднините и приятелите му. Изпращаме най-хубавите си пожелания за бързо възобновяване на нашия сътрудник, който също беше тежко ранен при случая. “
Полицията в Лудвигсбург, която е поела следствието на случая, прикани очевидци да се явят и дадат показания.

 

Източник – Reuters, The Sun/Превод:SafeNews

 

Още вести четете в: Свят, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР