18-годишно момче от Средец се е удавило в морето след

...
18-годишно момче от Средец се е удавило в морето след
Коментари Харесай

Младеж се е удавил след скок от моста на централния плаж в Бургас

18-годишно момче от Средец се е удавило в морето след скок от моста на централния плаж в Бургас. Това оповестиха от полицията в града, написа Българска телеграфна агенция.

Сигнал за случая е подаден към 16:00 часа. Тялото е извадено от водата. 

На моста в Бургас има няколко предупредителни табели, които указват, че скачането от оборудването е безусловно неразрешено.

 Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  „ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването на два квартала 3 мин. „ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването на два квартала  Предупреждение за високи температури и в понеделник 2 мин. Предупреждение за високи температури и в понеделник  Еньовден е. Билките са най-лековити 2 мин. Еньовден е. Билките са най-лековити  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика 4 мин. Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика  Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  „ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването на два квартала 3 мин. „ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването на два квартала  Предупреждение за високи температури и в понеделник 2 мин. Предупреждение за високи температури и в понеделник  Еньовден е. Билките са най-лековити 2 мин. Еньовден е. Билките са най-лековити  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика 4 мин. Специалисти: Битката с килограмите би трябвало да е държавна политика

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР