Президентът на ФИБА Аман Нианг поздрави Балкан и Българска федерация

...
Президентът на ФИБА Аман Нианг поздрави Балкан и Българска федерация
Коментари Харесай

Признание от най-високо ниво за Балкан и БФБ

Президентът на ФИБА Аман Нианг поздрави Балкан и Българска федерация по баскетбол за сполучливата организация на квалификационния шампионат от Шампионска лига в Ботевград. Това стана посредством приветствен адрес персонално от генералния секретар на ФИБА Андреас Заклис до Българската федерация по баскетбол.



" Уважаеми, господин Президент,

Надявам се, че това писмо Ви намира в положително положение.

Позволете ми да Ви поздравя откровено, също и от името на президента на ФИБА господин Нианг, за сполучливата организация на квалификациите от баскетболната Шампионска лига, които се организираха под формата на т.нар " балон ". Любезно Ви молим в това отношение да предадете нашите откровени благодарности на Вашия клуб Балкан Ботевград. Благодаря Ви още веднъж за Вашето тясно съдействие, с най-хубави пожелания за здраве и сигурност на всички. "

Искрено Ваш,
Андреас Заклис,
общоприет секретар

Квалификационният шампионат на Шампионска лига бе първото интернационално баскетболно съревнование, което се организира след началото на пандемията COVID-19 и бе на закрити врата под формата на т.нар " балон ". Припомняме, че преди дни мениджърът на Шампионска лига Деян Лекич също даде висока оценка за организацията на конкуренцията от 22-25 септември 2020 г.в Ботевград и съобщи, че Балкан е подготвен да одобри и в идващ стадий шампионати от високо европейско равнище.

Източник:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР