Старши-треньорът на Славия Златомир Загорчич очаквано остана доволен от в

...
Старши-треньорът на Славия Златомир Загорчич очаквано остана доволен от в
Коментари Харесай

Златомир Загорчич: Мислим само за Арда, ще се опитаме да завършим седми

Старши-треньорът на Славия Златомир Загорчич предстоящо остана удовлетворен от в среща от Първа лига. Успехът резервира живи възможностите на „ белите “ да заемат седмото място в класирането, което дава право на присъединяване в бараж за Лигата на конференциите.

„ Изиграхме доста мощен мач, който не беше елементарен. Получихме червен картон и това ни затрудни като игра. Защитавахме се повече, само че вкарахме и трети гол, а той ни обезпечи триумфа “, разяснява Загорчич след последния съдийски сигнал.

„ Момчетата дават всичко от себе си като битка. Раздадоха се през второто полувреме и победихме. През този полусезон имахме едно неприятно първо полувреме - против Левски. В останалите мачове се представяхме по-добре. Бяхме положителни от съперника в доста от полувремената. Вече гледаме напред и мислим единствено за Арда. Надяваме се и там да спечелим “, сподели още наставникът на Славия.

В идващия кръг Славия ще се изправи против Арда в мач с основно значение.

„ Ще се опитаме да се класираме на седмо място. Много ми е значимо да има централизация и себераздаване. Мислим единствено за Арда. Ако успеем да вземем три точки в Кърджали, ще бъде идеално. Много е хубаво да имаме национали на България - както за клуба, по този начин и за самите футболисти “, сподели в умозаключение Загорчич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР