Преди няколко дни Петра Квитова завоюва своята 28-ма титла в

...
Преди няколко дни Петра Квитова завоюва своята 28-ма титла в
Коментари Харесай

Шампионката от Доха: Искам отново да се меря с най-големите

Преди няколко дни Петра Квитова завоюва своята 28-ма купа в кариерата си. Чехкинята продължава със забележителната си статистика в играни финали, като нейният баланс е 28 победи и 10 провали.

В Доха тя изигра един страховит шампионат и още веднъж подсети за най-хубавите си времена. Чешката тенисистка се оправи с Гарбине Мугуруса, с цел да вдигне трофея в столицата на Катар и дефинира този триумф като извънредно важен.

„ Чувството е необикновено отново да си на върха, тъй като напоследък имах своите сложни моменти. Не бях печелила трофей от 2019-та година и се веселя, че сложих завършек на тази суша. Не е елементарно, когато 2 години не си спечелил нищо, това се отразява на играта ти, на твоето самочувствие, само че аз не се предадох. Постоянно си повтарях, че би трябвало да се завърна, че за мен нищо не е завършило и желая да се измервам с най-хубавите в международния тенис. Тази купа ще ми помогне доста. Сега съм извънредно стимулирана да продължа със мощните изяви и ще пъдя още по-високи върхове в бъдеще “, сподели 1/2-финалистката от "Ролан Гарос " 2020.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР