„Плащаме най-много пари на глава от населението за провалени досъдебни

...
„Плащаме най-много пари на глава от населението за провалени досъдебни
Коментари Харесай

Адв. Величков за Гешев: Пълен провал, Слаб 2, отивай си вкъщи

„ Плащаме най-вече пари на глава от популацията за провалени досъдебни производства и правосъдни каузи. Гешев се хвали с 97% неоправдателни присъди, само че това е неговата обичана битова престъпност – кой е откраднал на баба пенсията, на дядо телефончето и така нататък В последна сметка ние имаме основен прокурор, а не битов прокурор. С битовата престъпност се занимават районните прокурори “, напомни той.

„ Не си припомням държавните управления на Бойко Борисов да са тормозили с нещо прокуратурата. Напротив, осигуряваха й оптимален и напоителен комфорт, прехвърляха си топката сред КПКОНПИ, прокуратурата и Министерство на вътрешните работи. Имаха някакви жители по улиците, които притесняваха господин Гешев. “, означи юристът и напомни за множеството сигнали против Борисов, които основният прокурор отхвърли да проверява.

„ Сега внезапно се сетиха, че кюлчетата имат серийни номера. Това, от което най-вече се тормози основният прокурор, е небивалата интензивност на министъра на вътрешните работи в лицето на Бойко Рашков и на част от службите, отпред с ГДБОП “, счита адв. Величков.

„ Една година прокуратурата си спеше и когато заловиха въпросния човек /бел. ред. – обвинения за източването на парите от Автомагистрала „ Хемус “/ внезапно стана изключително дейна, само че в какво – да няма различен, с изключение на него, който да споделя какво се е случило. Оказва се, че с индивида, който се разхожда с 53 млн. /бел. ред. – Борислав Колев/, сделки не може да има, а Гешев е прочут с сделките “, добави той.

„ Да си показва по какъв начин служител на реда натиска прокурор е като да си показва по какъв начин домат натиска прасе “, разяснява юристът недоволствата на прокуратурата за напън от страна на Министерство на вътрешните работи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР