ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Току-що разбрал ролята си в неуспешния

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Току-що разбрал ролята си в неуспешния
Коментари Харесай

Конгресменът от Кентъки не очаква влияние на гласоподавателите за ролята му в опита да отстрани председателя на Камарата на представителите

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Току-що схванал ролята си в несполучливия опит за събаряне на ръководителя на Камарата на представителите, републиканецът Томас Маси омаловажи всяко политически последствия вкъщи в Кентъки, защото той се опитваше да резервира господството си в своя солидно закостенял регион, до момента в който гласоподавателите на щата Блуграс се насочиха към урните във вторник.

На първичните избори липсва каквото и да е конкуренция за конкуренция за пост в целия щат и върхът на щата чиновник по изборите предвижда слаба изборна интензивност.

Либертариански настроеният Маси, прочут като разпален последовател на недостига и правата на оръжие, е провокиран от Ерик Детърс и Майкъл Макгинис в първичните избори на Републиканската партия в 4-ти регион. Окръгът се простира в северната част на Кентъки и обгръща комбинация от селски и крайградски гласоподаватели.

Най-голямата популярност на Маси идва от времето, когато се противопоставяше на водачите на своята партия - от Доналд Тръмп до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР