Това заяви във видеообръщение украинският държавен глава Володимир Зеленски, цитиран

...
Това заяви във видеообръщение украинският държавен глава Володимир Зеленски, цитиран
Коментари Харесай

Зеленски: Путин няма нищо друго освен терор. Това е основата на н...

Това съобщи във видеообръщение украинският държавен глава Володимир Зеленски, представен от " Укринформ ".

 

" Путин няма нищо друго с изключение на гнет. Това е основата на неговите благоприятни условия. И всяко ограничение на терористичния капацитет на Руската федерация принуждава Русия към мир. Нашите оръжия за отбрана на украинските позиции, нашите взаимни дипломатически старания в името на Формулата на мира, нашата работа за юридическата отговорност на Русия за войната - всичко това доближава мира ", означи той.

Президентът сигнализира, че съветските убийци интензивно употребяват управляеми авиационни бомби в региона на Часов Яр, в Покровско направление, покрай Липци в Харковска област и в други региони на бойни дейности.

 

" Това ни връща към нуждата от противовъздушна защита - от спомагателни отбранителни системи, които биха могли доста да понижат компликациите за нашите бойци и опасността за нашите градове и общности. Това се отнася и за подготовката за прехода на нашите Военновъздушни сили към нов пердах За страдание в свободния свят към момента липсва успеваемост в тези две задания ", уточни украинският водач.

По думите му украинските управляващи имат обещаваща работа с няколко колегата в това отношение.

 

" Ние вършим всичко допустимо, с цел да се уверим, че денят ще пристигна допустимо най-скоро, когато можем да прибавим петриотските сили към нашите източни райони, нашите градове като Харков, Суми и други. Благодарен съм на всички наши сътрудници, които схващат тази потребност и нейното значение - същинската стратегическа мощ на противовъздушната защита в тази война ", сподели още Зеленски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР