Да си представиш какво може да се случи, ако обстоятелствата

...
Да си представиш какво може да се случи, ако обстоятелствата
Коментари Харесай

Маса за двама — Амор Таулс се забавлява с глупостите на американския живот

„ Да си представиш какво може да се случи, в случай че събитията са разнообразни, беше единственият сигурен път към лудостта “, написа Амор Таулс в своя бестселър от 2016 година „ Джентълмен в Москва “. Този разказ, който неотдавна беше приспособен за малкия екран, се концентрира върху съветски граф, който устоя и се любува на болшевишки домакински арест в хотел „ Метропол “.

Новата му книга, „ Маса за двама “, която събира шест описа и една новела, също потапя пръстите си в плаващите пясъци на живота и акцентира какъв брой малко модерни създатели съумяват да уловят комичната драма на изменчивото положение толкоз ловко, колкото Таулс.

Разказите се развиват в Ню Йорк към началото на хилядолетието. Изключение прави „ Линията “, в която създателят още веднъж се обръща към следреволюционна Русия. Разказва за злополуките на селяндур на име Пушкин (без връзка с поета). След като се реалокира в Москва по разпореждане на брачната половинка си Ирина, Пушкин се губи в новия ред. Той бързо е уволнен от Red Star Biscuit Collect...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР