Моля, можете ли да ми кажете какви обувки да нося

...
Моля, можете ли да ми кажете какви обувки да нося
Коментари Харесай

Попитайте стилист: умни обувки за по-топло време

Моля, можете ли да ми кажете какви обувки да нося през лятото, с изключение на маратонки или сандали? Никога не знам какво да нося с подобаващи за офис рокли или необятни панталони.

Интересно е какъв брой доста въпроси получавам за обувките. Те в действителност провокират доста комплициране. Една от първите ми работни места в региона на модата беше да работя за марка обувки от висок клас и я обожавах. Липсва ми да бъда заобиколен от стелажи с обувки, тъй че доста се веселя на въпроси по отношение на обувките.

Нека поговорим за подобаващи обувки за панталони и вездесъщия необятен крачол — който е на всички места сега. Ако носите необятен крайник по цяла дължина (който приключва тъкмо над пода - почти половин сантиметър), не забравяйте, че виждате единствено върха на обувката изпод. Между другото, този вид панталони наподобяват фантастично с всевъзможни кецове. Но вие не ги желаете.

Ще би трябвало да ми позволите малко лиценз тук. Знам, че казахте без сандали, само че тези хибридни стилове от испанската марка Hereu са по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР