ПОРТЛАНД, Орегон. (AP) — В окръг Мултнома в Орегон, дом

...
ПОРТЛАНД, Орегон. (AP) — В окръг Мултнома в Орегон, дом
Коментари Харесай

Прогресивният прокурор в Портланд, Орегон, се опитва да отблъсне твърдия в престъпността съперник в надпреварата за прокуратурата

ПОРТЛАНД, Орегон. (AP) — В окръг Мултнома в Орегон, дом на Портланд, прогресивният областен прокурор, който пое поста по време на придвижването за обществена правдивост през 2020 година е провокиран от претендент, обещаващ да бъде корав във връзка с престъпността, наблягайки възходящия напън върху демократичните прокурори в Съединени американски щати на фона на загрижеността на гласоподавателите по отношение на използването на опиати и публичните вълнения.

Окръжният прокурор Майк Мандатът на Шмид стартира, когато гибелта на Джордж Флойд в ръцете на полицията провокира нощни митинги в Портланд и по-широк народен диалог за промяна на наказателното правораздаване. Но през последните четири години прогресивни прокурори и претенденти в демократични бастиони, вариращи от региона на залива на Сан Франциско до Сиатъл, се сблъскаха с неуспехи, защото разочарованието от публичната сигурност и бездомността се усилиха.

Сега политическите специалисти търсят Портланд, с цел да види дали сходни проблеми могат да сти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР