Най-идвестният японски производител възлага големи търговски надежди за компактното SUV

...
Най-идвестният японски производител възлага големи търговски надежди за компактното SUV
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Toyota през 2022 година?

Най-идвестният японски производител разпорежда огромни търговски очаквания за компактното SUV Corolla Cross, което отстъпва по мярка на RAV4, само че превъзхожда C-HR. Този модел се чака да се появи в дилърските центрове напълно скоро. Новият модел е основан на платформата TNGA (GA-C).

Дължината на автомобила е 4 460 мм, междуосието е 2 640 мм, а широчината е 1 820 мм. На азиатските пазари нововъведението ще се предлага в хибридна версия с 1.8-литров мотор с мощ 122 к.с. и единствено с бензинов мотор 1.8/140 к.с

През февруари се появи " сладкото бебе " Aygo X, т.е. мощно осъвременено и повдигнато Aygo. През пролетта на тази година гамата на Proace City беше допълнена с електрическа версия. А едно от най-очакванте събития измежду почитателите на Toyota ще се състои в края на лятото, когато извънредно известният CH-R също ще бъде осъвременен.
`Какво

Основна иновация от Toyota е електрическият кросоувър bZ4X с размер 4 690 мм. Този автомобил стартира с провал и всеобща сервизна акция, само че японците се надяват всичко с него да е наред и да се конкурира с Kia EV6, Hyundai Ioniq 5 и Volkswagen ID.4.

Toyota bZ4X ще се предлага с предно или със задвижване на всички колела. Първият създава 204 к.с. (265 Нм), а вторият - 217 к.с. (336 Нм). Комплектът тягови акумулатори и за двата разновидността е с потенциал от 71.4 kWh.

> > >
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР