Митко Ценов изрази мнението за представянето си на Европейското първенство

...
Митко Ценов изрази мнението за представянето си на Европейското първенство
Коментари Харесай

Митко Ценов: И аз се питам какво става

Митко Ценов изрази мнението за представянето си на Европейското състезание по лека атлетика в зала в Глазгоу в профила си във “Фейсбук”. Атлетът от Мездра, който преди континенталния конгрес разгласи, че задачата му е да откри място измежду финалистите, остана 28-и на 3000 метра с резултат от 8:12.45 минути, който е надалеч от най-хубавото му време в дисциплината.

“Поредното огромно състезание с следващото нищо за себе си.

Това в действителност не бях аз през вчерашния ден, направих толкоз хубави стартове и резултати преди Европейското, пристигам тук иии... не се получава.

Всички се питате какво става? ДА и аз се запитвам, има неточности щом по този начин се получава и най-вероятно ще са в последните дни преди значимият старт,защото на Балканското състезание направих тичане от 8.01 асболютно самичък, за развлечение,което се равнява на даже 7.50 с хубава група. Няма по какъв начин да съм удовлетворен и да си споделям всякога " Всяко зло за положително " станаха доста неприятните неща и грешките...От спортната ми кариера до в този момент,никога не съм бил в по-добра форма, само че не успяхме да я покажем още веднъж “, написа Ценов в профила си.
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР