Маркетинговите технологии през 2020 година разполагат с 8 000 инструмента,

...
Маркетинговите технологии през 2020 година разполагат с 8 000 инструмента,
Коментари Харесай

Последната версия

Маркетинговите технологии през 2020 година разполагат с 8 000 инструмента, демонстрират данни от годишното изследване на Marketing Technology Landscape.

Всяка година, изготвяният от тях отчет оформя пейзажът за маркетингови технологии и решения по света. Тази година ръководителят на конференцията на MarTech Скот Бринкър и основател на тази суперграфика от 2011 година насам събра голям брой данни от стотици сътрудници, с цел да сглоби най-новата версия на пейзажа.

С включени тъкмо 8000 маркетингови инструментариума, Бринкър оповестява, че борят им е повишен с 8,7% % по отношение на 2019 година Всеки дин от пет добавени през тази година принадлежности е изцяло нов, оповестява marketingland.

„ Растежът от 2011 година до 2020 година е безразсъден “, споделя Бринкър. „ Технологиите в действителност са се трансформирали в главен дирек на действието на маркетинга. “

Коя може би е най-интересната - и потребна - детайлност за тазгодишния пейзаж на MarTech: Той идва с интерактивен съставен елемент. Маркетолозите могат да се записват за достъп до интерактивния портал на www.martech5000.com. Потребителите могат да търсят и преглеждат всички 8000 маркетингови технологии, както и да дават нови актуализации и да оферират включването на други принадлежности.

Ще повлияе ли пандемията на пейзажа на технологиите и маркетинга?

Никой не знае по какъв начин коронавирусната зараза ще се отрази върху макетинговата промишленост - или въобще бизнеса - само че Бринкър е оптимист, че пейзажът на маркетиновите принадлежности ще продължи да пораства. Той споделя, че това е игра в дълготраен проект и броят на приложенията за софтуери като услуга (SaaS), употребявани от предприятията, продължава да се усилва.

Той признава, че най-вероятно промишлеността ще понесе огромен удар поради пандемията, само че светът става все по-дигитален. „ Разработва се от ден на ден програмен продукт, и продължаваме да виждаме повече принадлежности в маркетинга, които не изискват знания по пограмиране, или с други думи са налични за съвсем всеки “.

Едно нещо, което се промени от предходната година, е фокусът върху интеграцията. Все повече търговци желаят лесни за потребление принадлежности, които оферират по-широко потребление и са по-бързи за асимилиране, в сравнение с решения с благоприятни условия за интеграция. 
martech-landscape-2020-martech5000-slide_1.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР