Британското правителство разширява обхвата на съоръжението си за тестване на

...
Британското правителство разширява обхвата на съоръжението си за тестване на
Коментари Харесай

Великобритания ще тества гранични модели на изкуствен интелект

Британското държавно управление уголемява обсега на оборудването си за тестване на „ гранични “ модели на неестествен интелект(ИИ)  в Съединени американски щати, с цел да усъвършенства имиджа си на водещ международен състезател, който се бори с рисковете, свързани с тази технология, и да ускори сътрудничеството тъй като държавните управления по света се борят за водачество в региона на изкуствения разсъдък, заяви

В понеделник английското правителство обяви, че това лято в Сан Франциско ще показа американски аналог на своята среща на върха за сигурност на изкуствения разсъдък - подкрепян от страната орган, ориентиран към тестване на усъвършенствани системи за изкуствен интелект, с цел да се подсигурява тяхната сигурност.

Американската итерация на Института за сигурност на изкуствения разсъдък ще има за цел да наеме екип от механически личен състав, ръководен от шеф по проучванията. В Лондон институтът сега разполага с екип от 30 души. Той се управлява от Иън Хогарт, прочут английски софтуерен бизнесмен, основал уеб страницата за разкриване на музикални концерти Songkick.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР