Има двойки, които изглеждат толкова страхотно заедно. Тяхното духовно родство,

...
Има двойки, които изглеждат толкова страхотно заедно. Тяхното духовно родство,
Коментари Харесай

12 Невероятно прости тайни за щастлива връзка

Има двойки, които наподобяват толкоз ужасно дружно. Тяхното духовно роднинство, взаимно почитание и деликатност са толкоз явни. Партньорите, намерили ключа към триумфа във връзката, са като положително вино – с течение на времето любовта им става единствено по-силна, по-вълнуваща и всеки ден е като нов, изпълнен със свежи страсти и усеща.

Ще ви разкрием простите секрети на такива двойки в лист с потребни препоръки, които ще внесат естетика във връзката.

Бъди себе си. Бъди почтен.

Всички желаеме да бъдем по-добри, в сравнение с сме в реалност. Прикриваме грешките си и тези истории, които бихме желали да забравим. Но няма потребност да се пробвате да бъдете съвършени. Бъди себе си. Много от нас се крият зад маски, страхувайки се да покажат на хората кои сме в действителност. Но първо, това е изморително. На второ място, това няма да докара до почтени и неусложнени връзки.

Много е значимо да бъдете откровени. Не се опасявайте да покажете на колегата си какво чувствате. Те са индивидът, с който сте най-близо. Ако имате терзания или нещо не е наред, просто го кажете. Никой не може да чете мислите ви. Първата стъпка към решението на казуса е да се приказва за него.

Бъди положителен.

Веселите хора постоянно носят благополучие и позитивни страсти. Всеки желае да има такива хора в живота си. Напротив, непрекъснатото неодобрение, недоволствата и заяжданията водят до отрицателни страсти, убиват настроението и унищожават връзките на хората.

Останете положителни и не позволявайте на колегата си да се усеща подтиснат. Бъдете оптимисти, тъй като каквото и да се случи, няма значение, до момента в който имате един различен. Можете да се шегувате с вашите неуспехи, да се смеете дружно, да вършиме изводи и да продължите напред!

Бъдете деликатни и се подкрепяйте.

Всеки има неприятни дни, които убиват настроението и намаляват самочувствието му. Нека вашият сътрудник почувства вашата поддръжка. Покажете, че ви е грижа. Не е толкоз мъчно и вашата друга половина ще се усеща доста по-добре.

Обърнете внимание и на желанията и потребностите на вашия сътрудник. Трябва да признаете, че обичаният ви не е ваше отражение или благосъстоятелност. Уважавайте желанията на колегата си, без значение какъв брой разнообразни са от вашите.

Демонстрирайте любовта си.

Много е значимо да напомните на другаря си какъв брой доста оценявате всичко, което той / тя прави за вас. Бъдете признателни даже за най-малките неща. Не приемайте нищо за даденост и кажете на половинката си, че цените всяко едно нещо във връзката си.

Покажете какъв брой имате потребност от колегата си. Не се колебайте да демонстрирате любовта и грижите си, тъй като това е от значително значение за построяването на мощна и дълбока връзка сред вас двамата. Нека сътрудникът ви усети какъв брой е специфичен за вас, доколкото е допустимо.

Дайте си пространство.

Двама души не могат да бъдат дружно непрекъснато. Не заставайте на пътя на заниманията на колегата си и не се отхвърляйте от вашите. Вие се влюбихте в колегата си подобен, какъвто беше, а обичаният ви се влюби във вас и одобри всичките ви занимания и привички. Да правиш жертви е безсмислено, защото никой няма да оцени това.

Вашият сътрудник не се нуждае от вашите жертви и не желае да чуе упреците ви. Просто бъдете щастливи дружно. И двамата би трябвало да внесете нови и вълнуващи неща във връзката си, а не да разваляте това, което към този момент имате.

Уважавайте се.

Важно е да почитате мнението и решенията на обичания си, даже в случай че не сте съгласни с тях. Трябва също да почитате приятелите и фамилията на колегата си.

Уважението основава доверие в една връзка.

Не забравяйте за уважението, даже когато се карате. Доста постоянно кавгите са последвани от обвинявания. Внимавайте с думите. Ще затихнете, само че няма да можете да си върнете обидите. Няма значение какъв брой съжалявате по-късно, острите ви думи ще оставят белег в сърцето на колегата ви.

Не позволявайте на ревността да влезе.

Опитайте се да не ревнувате, тъй като това демонстрира, че признавате несигурността си и страха си да не бъдете изоставени. Няма потребност да подлудявате колегата си с ревността си. Недоверието ви наранява възприятията на обичания човек. Подтиквате колегата си към това, от което толкоз се страхувате.

И какво, в случай че вашият обичан ви ревнува? Опитайте се да го успокоите: уведомете колегата си какъв брой доста го обичате. Опитайте се деликатно да се шегувате почтено с неговите / нейните страхове – оставете колегата си да види глупостта на всички терзания.

Не позволявайте на ревността да унищожи връзката ви.

Не се опитвайте да се променяте.

Обичайте се и се приемайте такива, каквито сте. Приемете неговите / нейните черти и привички, тъй като тези дребни неща вършат колегата ви неповторим. Безсмислено е да се обиждате от тези черти. Но в случай че това е неприятен табиет и отводът от него ще бъде единствено потребен, тогава просто обсъдете този въпрос с колегата си без никакви причини.

Простете си минусите. Не упреквайте колегата си и обръщайте внимание на позитивните черти на личността на обичания човек. Чувствайте се свободни да вършиме похвали!

Създавайте мемоари дружно.

Няма нищо, което да ви направи по-близки от основаването на мемоари дружно. Пътувания, класове по танци, гмуркане с шнорхел, надпревари – правете дружно това, което ви се коства вълнуващо и занимателно.

Напълнете живота си с нещо блестящо и готино. Гледането на телевизия дружно надали ще се трансформира в благополучен спомен за двама ви.

Превърнете живота си в приказка.

Изненадайте колегата си с прелестни дребни неща. Опитайте се да внесете нещо ново във връзката си допустимо най-често.

Изненади, приятни дребни дарове, сладки бележки, непредвидени сантиментални вечери – зарадвайте колегата си и създайте своя лична сантиментална приказка.

Прекарвайте време с обичания човек.

Не се разсейвайте, когато прекарвате време с колегата си. Работата и ежедневните грижи лишават прекалено много време. Затова, когато вие и другата ви половинка прекарвате време дружно, изключете тв приемника, приберете мобилните си телефони и се насладете на вашите специфични персонални моменти.

Също по този начин демонстрирайте любовта си денем, даже в случай че сте надалеч един от различен. Натовареният ви график не би трябвало да бъде преграда сред вас двамата. Когато имате няколко свободни минути, просто изпратете нещо прелестно на колегата си. Не е толкоз мъчно

Мечтайте дружно.

Поставете си цели дружно. Помислете какво бихте желали да постигнете след 5, 10 или 20 години. Но не поставяйте цели, основани на общото схващане за благополучие и триумф. Съсредоточете се върху това, което ви прави съответно вас и колегата ви в действителност щастливи.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР