Футболистът на Славия Георги Йомов коментира неприятната случка с негово

...
Футболистът на Славия Георги Йомов коментира неприятната случка с негово
Коментари Харесай

Георги Йомов за неприятната случка: Изобщо не ми влияе, изкараха, че сме убили някого

Футболистът на Славия Георги Йомов разяснява неприятната преживелица с негово присъединяване на летището във Франкфурт, където дружно Венцислав Керчев и Наско Милев се държаха непочтено, до момента в който се прибираха след загубата 0:1 от Люксембург.Това се случи след успеха на " белите " с 3:1 над Септември.

" Не желая да кажа нищо във връзка случката от летището във Франкфурт. Изобщо не желая да разясня. Изкараха го по този начин, като че ли сме умъртвили някого. Това е забравена тематика за мен. Аз съм го не запомнил още като видях писанията. Изобщо не ми въздейства това нещо. Каквото решат от БФС, това да създадат. Въобще не мисля за това нещо, не преставам да си пъдя моите неща ", съобщи Йомов.

" Абсолютно имаше мотивация при мен, тъй като се изписаха неща, че съм бил излагация за България и че… по какъв начин да го кажа… че не съм защитавал фланелката на България и съм се подиграл с нея. Обидиха ме тези неща. Мисля, че множеството хора, които изрекоха тези неща, не са гледали даже един от нашите мачове в младежкия народен тим. Изиграхме много положителни срещи, просто нямахме шанс. Аз съм горделив с тима си при младежките национали ", добави младежкият национал.

" Много добре потегли за нас мача против Септември. Имаше известни съмнения първоначално, които можеха да доведат до гол, само че това са естествени неща във футбола. Радвам се, че по този начин потегли срещата за нас, това ни улесни задачата. Мисля, че изпълнихме всички задачи на треньора и това много ни оказа помощ ", приключи юношата на Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР