Френският президент Еманюел Макрон откри днес следобед международния Форум за

...
Френският президент Еманюел Макрон откри днес следобед международния Форум за
Коментари Харесай

Френският президент откри Форума за мира в Париж

Френският президент Еманюел Макрон откри през днешния ден следобяд интернационалния Форум за мира в Париж, на който се събраха десетки международни водачи, оповестява Франс прес.

"Историята безспорно ще запази загатна за 84 държавни и държавни водачи, които се събраха, въпреки до през вчерашния ден да представляваха воюващи страни, които се събраха в мир под Триумфалната арка ", сподели Макрон в малко приветствено слово.

"Но това, което остава нестабилно в бъдеще, е методът, по който ще бъде интерпретиран този спомен. Ще бъде ли той блестящ знак за дълготраен мир сред страните, или в противен случай - снимка на последния момент на единение преди светът да затъне в нов безпорядък? Това зависи единствено от нас ", продължи френският президент. "Светът в който живеем, е нападнат от рецесии, които дестабилизират нашите общества ", добави той.

"Парижкият Форум за мир има предопределение всяка година да ни събира всички, с цел да подхващаме съответни дейности, с цел да може напъните за мир да напредват по малко всяка година ", сподели Макрон.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР