Проливният дъжд, който падна преди около два часа, нанесе щети

...
Проливният дъжд, който падна преди около два часа, нанесе щети
Коментари Харесай

Проливен дъжд нанесе сериозни щети върху инфраструктурата в Смолян

Проливният дъжд, който падна преди към два часа, нанесе вреди върху част от инфраструктурата в Смолян, съобщи Българска телеграфна агенция. Пораженията са върху улици, които до неотдавна бяха в ремонт по водния план на града.
Прочетете още
Траншеята, изкопана на улица „ Велико Търново " в квартал Райково, се е отворила и дупката е голяма. „ Вода бликаше от шахтите нагоре и изнесе чакъла. А ремонтът беше приключил и трябваше да се асфалтира ", описа Иво Котлийски, който работи в близката книжарница. Той самичък е затворил улицата със сигнална лента.

Изнесен трошляк имаше и на кръстовището до Природо-математическа гимназия " Васил Левски ". Движението в региона е много затруднено.

„ Засега имаме сигнали за провали на ул. „ Димитър Благоев " и ул. „ Петър Берон ", които се ремонтираха по водния цикъл. Дъждът беше извънредно натоварен за къс интервал от време. Станало е стремително натоварване на канализацията. Машините ще бъдат разпределени по места ", сподели шефът на „ Водоснабдяване и канализация " – Смолян, Георги Василев.

„ Обстановката в област Смолян е спокойна. Бяха нараснали равнищата на реките, само че след прекъсване на дъжда, всичко се отече ", уточни регионалният шеф Захари Сираков.

 

 

 

 

 

Снимка: Архив
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР