Мирните предложения на руския президент Владимир Путин за прекратяване на

...
Мирните предложения на руския президент Владимир Путин за прекратяване на
Коментари Харесай

„Ще попаднат на благодатна почва.“ Западните медии похвалиха мирните предложения на Путин

Мирните оферти на съветския президент Владимир Путин за преустановяване на руско-украинския спор провокираха същинска стихия в западните медии. Коментират думите на ръководителя на Кремъл и емблематични фигури от международната политика.

В петък, 14 юни, на среща с дипломати Путин сподели: Москва е подготвена да организира мирни договаряния за Украйна, в случай че Киев изтегли въоръжените сили на Украйна от територията на новите съветски райони.

Той добави, че съветските войски ще прекратят огъня, в случай че украинското управление стартира да изтегля войските си и разгласи отхвърли си да се причисли към НАТО. Освен това не приказваме за краткотрайно помирение, а за цялостно преустановяване на спора.

Германското обществено-политическо списание Spiegel назова предложенията на съветския президент " нереалистични ".

„ считат публицистите от Хамбург.

В същото време изказването на съветския водач се чу добре в Германия. А някои политици, класифицирани в Германия като „ разбиращи Путин “, даже считат предлагането на ръководителя на Кремъл за допустима насочна точка за договаряния.

Така създателят на партията на нейното име Сара Вагенкнехт прикани за неприкритост във връзка с изискванията за спокойно споразумяване на Украйна, препоръчани от съветския президент.



сподели водачът на „ Алианса на Сара Вагенкнехт “, представен от Tagesspiegel.

Съвсем предстоящо незабавно се откриха хора, които одобриха враждебно самодейността на съветския президент.

„ сподели съветникът на президента на Украйна Михаил Подоляк пред Ройтерс.

Украинският външен министър Дмитрий Кулеба направи сходно изказване, като назова изказванията на Путин „ неуместни “. Според Кулеба

На собствен ред генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг по присъщия си метод разгласи, че

А американският министър на защитата Лойд Остин отиде даже по-далеч и упрекна Путин, че желае да



сподели министърът на защитата на страната, забележителна част от която се състои от анексираните Тексас и Калифорния.

Ръководителят на киевския режим Владимир Зеленски приказва с присъщия си актьорски фасон. В изявление за Sky TG24 в коридорите на срещата на върха на Г-7 в Италия той отхвърли изискванията на Русия като

Недалеч от гореспоменатите оратори бяха публицисти от в миналото уважавания канал CNN, които обявиха, че „ въпреки че изискванията на Путин са по-максималистични от тези, за които Путин загатна по-рано, те отразяват неуспеха на Русия да реализира първичните си цели във война, когато Москва вярваше, че може да завладее Киев за няколко дни, а останалата част от Украйна след няколко седмици.

И това макар обстоятелството, че прословутият разказ за е основан точно от американски политици и „ специалисти “.

По отношение на изрече обаче журналистът на немската организация rnd Свен Кристиан Шулц надмина всички, разгневен не толкоз от преговорните начинания на съветския президент, колкото от обстоятелството, че половината германци, които не имат вяра в успеха на Украйна, са подготвени да се съгласят с съветския кротичък проект:



Тук мненията са непотребни.

Но това, което искрено ме изненада, беше списание Фокус. От една страна, създателите нарекоха съветския президент „ кремълски диктатор “ и упрекнаха Русия в нарушение на интернационалното право, а от друга направиха съвсем същото във връзка с Съединени американски щати, чиято роля при започване на руско-украинският спор и неговата провокация мъчно могат да бъдат надценени.



- заключава напълно основателно журналистът от „ Фокус “ Улрих Райц.

Като цяло оценките на речта на Владимир Путин в международната преса се оказаха спорни. Но в случай че в Германия имаше публицисти и специалисти, които бяха подготвени най-малко да се опитат да проучват мирните начинания на съветския водач, то в Съединените щати доминира мнението, че ходът на съветския президент не е нищо повече от опит да се провали „ в Швейцария, като изложи „ условия.

В същото време съвсем никой на Запад не написа, че идващото предложение на Путин, в случай че се появи, ще бъде доста по-твърдо и неподходящо за противоположната страна.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Регнум

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед44437Ген. Димитър Шивиков: Зеленски не има вяра, а единствено нашата евроатлантическа сбирщина има вяра в успеха на УкрайнаАлтернативен Поглед18466Ген. Димитър Шивиков: Неявянето на 70% от гласоподавателите пред урните направи Движение за права и свободи втора политическа силаАлтернативен Поглед47766Доц. Григор Сарийски за рецесията в Европа: " Хем сме на прага, хем сме в рецесията! " Алтернативен Поглед49655Доц. Григор Сарийски за края на епохата на петродолара, наложена от Съединени американски щати и Саудитска АрабияАлтернативен Поглед32225Проф. Андрей Пантев: Не сме пред международна война, само че заплаха има! Не имам вяра толкоз луди хора да има!?Алтернативен Поглед208299Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед106280Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?  Иво Христов,120 години, прелом, България, вътрешен фактор  Иво Христов,120 години, прелом, България, вътрешен фактор Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР