Постоянство. Това е необходимо качество, за да оцелеете в много

...
Постоянство. Това е необходимо качество, за да оцелеете в много
Коментари Харесай

Джон Бон Джоуви: Когато пишете истината, хората намират, че това е и тяхната история

Постоянство. Това е належащо качество, с цел да оцелеете в доста от огромните провокации в живота, само че евентуално ще имате потребност от двойна доза, с цел да устоите на безмилостната природа на музикалната промишленост.

За благополучие на Джон Бон Джоуви, той насърчи това непоколебимо отношение в ранните дни на кариерата му, когато той трябваше да извърши първата си ария Runaway, отхвърлена от безчет студиа, а рок групата му бродеше по улиците на Ню Джърси, свирейки в локални питейни заведения и клубове с вярата за отмора.

Първата им два албума, едноименният Bon Jovi през 1984 година и последващият 7800 градуса по Фаренхайт през идната година, се радват на рационален триумф. Но третият им албум Slippery When Wet ги тласна до стратосферна популярност, защото беше цялостен с класики като You Give Love A Bad Name, Wanted Dead Or Alive и Livin' On a Prayer.

Със своите извисяващи се китарни рифове и добре направена мелодия, по-късната ария беше предопределена да стане химн, само че евентуално...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР