Дневен хороскоп за 8.10, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНДенят

...
Дневен хороскоп за 8.10, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНДенят
Коментари Харесай

Една зодия с лекота постига целите си

 Дневен хороскоп за 8.10, направен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Денят не е удобен за работа в съдружничество. Съветът ми е да бъдете деликатни, с цел да не ви провалят вашите сътрудници поради липса на познания, което не сте подозирали. Завършете започнатите задания. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите хрумвания и мнение за измененията, които са неотложни. Вечерта общувайте единствено с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на въздействие, с цел да си спестите прочувствен срив.

ТЕЛЕЦ

Сутрешните часове в този ден са натоварени и напрегнати за вас, само че все пак сте се заредили с самообладание. Ще се занимавате със служебни проблеми. Всяка задача, изпълнена в границите на деня ви носи доходи. Деловите оферти  ви носят загуби, в случай че не са добре премислени. Не бързайте да ги приемате. Днес внезапно и бе причина сте обзети от подозрения, че не сте задоволително обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва вест за появяването на нов член в рода ви. 

БЛИЗНАЦИ

Не ви липсва предпочитание за работа, макар че се пробват да ви пречат. На работното място ви изслушват деликатно. Не разчитайте, че всички проблеми ще се разрешат във ваша изгода. Вършете рутинните си отговорности, с цел да си спестите проблеми с сътрудниците. Не е желателно да сядате зад кормилото. Вашите близки се усещат подценени поради професионалните ви отговорности, по тази причина вечерта бъдете с тях и пригответе вкусна вечеря. Отдайте заслуженото внимание на обичания си.

РАК 

Днес сте в положение да допуснете неточности, поради припряност единствено тъй като сте решили да надскочите опциите си. Очаквайте възстановяване на финансовото си положение. Не разчитайте на шанса си. Не рискувайте. Овладейте страстите си. Рискувате да задълбочите рецесията в персоналните си връзки, в случай че тръгнете на път, без да сте предизвестили половинката си, в случай че сте фамилни и имате деца. Обмислете най-лесния метод, посредством който може да върнете хармонията в връзките ви с вашия сътрудник.

ЛЪВ

Овладейте порива си към импулсивни и прибързани дейности, които ще ви навредят и вместо да блеснете ще се окажете в мрака на незнайно и мъгливо ново начало. На работното място покажете най-хубавото от себе си, в случай че желаете да получите самопризнание. Деловите диалози ще бъдат сполучливи. Общуването ви доставя наслаждение. Сутринта сте спорили за планувано посещение. Вечерта се подгответе за ревнивост и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на съмнение от вашите близки.

ДЕВА 

Денят ви разрешава да се срещнете с хора от деловите среди, с които можете да си сътрудничите сполучливо. Ако не сте прекомерно чувствителни и работите интензивно и решително, ще се радвате на триумф. Пътуване, даже и при превалявания, ще бъде сполучливо. Поднасяйте на близките единствено тази информация, която е елементарно смилаема, даже и от лаиците. Ще се приберете изтощени, а вечерта ще се наложи още веднъж да се занимавате с непостижими за вашите благоприятни условия роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. 

ВЕЗНИ

Въпреки че сте афектирани на околните си, сутринта си наложете самообладание и умереност. Задълженията на работното ви място са доста. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задания с приоритет, с цел да не ви постановат преди края на годината. Проявете такт и бъдете правилни към сътрудниците си. Не се опитвайте да насочите персоналния си живот в нова посока и да се обвържете с нова обич, в случай че сте фамилни и щастливи. Сексуалните ви връзки са в рецесия поради желанието ви да изневерите.

СКОРПИОН

Вашият реформаторски метод ще бъде общопризнат добре от сътрудниците и началниците ви, стига да го поднесете уместно и без експанзия. Очаквайте уведомление за доходи. Деловите срещи са сполучливи. Колкото и да сте самоуверени и сигурни в възприятията си, се огледайте деликатно, с цел да осъзнаете повода за проблемите в персоналния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и желаете да сте обичани, само че сте се дистанцирали и сами ще се лишите от полови удоволствия.  

СТРЕЛЕЦ

Бъдете деликатни, в случай че сте зад кормилото. На всяка цена отложете деловите срещи и диалози, за които не сте готови. Няма да бъдат сполучливи. Преценете дали би трябвало да се съгласявате на настоятелен запознанства. Денят не е подобаващ за изясняване на връзките с деловите ви сътрудници. Вашите сътрудници малко ви завиждат, тъй като сте постоянно в приятна компания, от която сте ги лишили, само че те самите отхвърлят да поддържат връзка с вашите приятелки. Обмислете по какъв начин да създадете ваша обща среда. 

КОЗИРОГ

Неочаквано за вашите проекти компликациите по пътя ви няма да са малко. Имате задоволително сили да отхвърлите дилемите си, само че не трябва да разчитате на помощ. Справете се сами, с цел да няма злонамерени намеци какъв брой са ви помогнали. Не се тормозете за финансите си, тъй като сега имате метод да подобрите материалното си положение. Всичките ви проекти, свързани със фамилията и интимната ви половинка може да се провалят, в случай че не се приберете в точния момент, което ще ги ядоса и отдалечи.

ВОДОЛЕЙ

Ще осъществите с лекост проектите си, макар че чувствителността ви е прекомерно изострена. На работното място се справяте добре, без значение от персоналните ви проблеми. Не отхвърляйте препоръчаната помощ. С експанзия и дебелоглав няма по какъв начин да постигнете положителни резултати. При диалози с околните си не проявявайте ината си, с цел да си спестите разправиите, подбудени от решими проблеми, свързани с семейството, което пренебрегвате. Не е изключено сами да се откажете от половите удоволствия.

РИБИ

Избягвайте срещите и запознанствата. Внимавайте, тъй като  в заблудата си, че са правилни бъдещи сътрудници и ще работите в естетика, рискувате да ги допуснете покрай себе си. Скоро ще съжалявате за наивността си. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път, с цел да избегнете разочарованията. Не пропускайте сантименталната вечеря, с цел да избегнете проблеми в персоналния живот. Не забравяйте да се приберете в точния момент, поради нечия покана. Сексуалните удоволствия ще ви доставят приятност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР