Ремонтните дейности започват утре, 18 юни, от 8:00 часа по

...
Ремонтните дейности започват утре, 18 юни, от 8:00 часа по
Коментари Харесай

Започва ремонтът на Аспарухов мост

Ремонтните действия стартират на следващия ден, 18 юни, от 8:00 часа по източно платно (посока Бургас - Варна). Ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването, само че пътното платно няма да се затваря напълно.

От 8:00 часа на 18 юни, вторник, стартират ремонтно-възстановителни действия по сектори с нарушена пътна настилка на Аспаруховия мост. Дейностите ще стартират по източно платно (посока Бургас - Варна). За задачата ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването. Ремонтните действия ще продължат и на 19 юни, сряда, също от 8:00 часа, когато ще се работи по западното платно (посока Варна - Бургас). Това бе докладвано през днешния ден по време на оперативката при кмета на Варна Благомир Коцев, осведоми Общината.

Рехабилитация на пътната инфраструктура се прави в целия град. В регион " Приморски " към 46% от настилката, която ще се ремонтира е фрезована, а 33% към този момент и изпълнена.

В момента се работи по улиците " Селиолу ", " Н. Геров ", " М. Лазаров " и други, регистрираха от районното кметство. Около 30% от ремонтните действия в регион " Младост " също са изпълнени. Запълват се дупките по улицата, която е най-тежко положение – ул. " Вяра ". Една трета от рехабилитация в регион " Вл. Варненчик " също е завършила. Тази седмица се чака да стартира и ремонтът на бул. " Цар Освободител ", който също е в недобро положение. Предстоят да стартират ремонтните действия в регион " Одесос ".

До края на месеца ще бъде краткотрайно спрян за период от две седмици светофарът откъм локалното платно редом на бул. " Княз Борис I " преди кръговото на " Почивка " (посока от курортните комплекси към центъра на Варна).

На същия светофар ще бъдат сложени пътни бордюри – вид делиниатори, забраняващи левия завой за пътуващите от Варна коли в посока курортните комплекси по ул. " Янаки Богданов ". Достъпът към улицата ще се реализира с противоположен завой на идващото кръгово кръстовище.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР