ул. Цар Ивайло Михалис Хаджиянис няма търпение да посети Пловдив

...
</TD
>ул. Цар Ивайло Михалис Хаджиянис няма търпение да посети Пловдив
Коментари Харесай

Прочут гръцки изпълнител ще изпее най-известните си песни в Пловдив

ул. " Цар Ивайло "

Михалис Хаджиянис няма самообладание да посети Пловдив на 8 юли. Специално за правилните си почитатели той към този момент приготвя дълъг лист с най-обичаните от публиката части. След дълга пауза и неведнъж разпродадени зала 1 на НДК и Античен спектакъл преди няколко години, в този момент фамозният гръцки реализатор идва за концерт на Античния спектакъл на 8 юли. Началото е от 20.00 часа, билетите са на изчерпване.

Авторът на емблематичната балада " De Fevgo “ и шлагери като “Moiazoume " и " Horevo " помни топлото посрещане и силата на българската аудитория от предходните си гостувания.

" И до момента описвам на другари, че в България се усещам като вкъщи си. Нямам самообладание още веднъж да посетя Пловдив – толкоз хубав град, с необикновен дух, а това, че всичко ще се случва навън в този спектакъл, на фона на залязващото слънце и изгряващата луна, прави мястото неповторимо “, споделя той.

Още при първото си посещение в България Михалис схваща, че българите обожават песента " De Fevgo “. " Бях изненадат от метода, по който всички пяха, пляскаха и се радваха на тази ария. Не можех да допускам какъв огромен шлагер е в България. Тя е една от обичаните ми песни и е хубаво за зная, че хората отвън Гърция я правят оценка. ", споделя той. А самата " De Fevgo “ е обвързвана с любовната история на негов другар.

Авторът на шлагери с милиони гледания в Youtube и почитатели по целия свят признава, че първоначално майка му оказва въздействие върху неговия избор. " Тръгнах на уроци по музика, когато бях 11-годишен. Истината е, че майка ми ме понатисна да вървя. Аз не желаех. Но с времето осъзнах, че музиката е нещо, което ми е забавно, интригува ме и желаех да се занимавам по-сериозно ", споделя той.

" Китарата ми е изключително обичан инструмент. С нея първо започнах като музикант, по-късно започнах да пея ", споделя Михалис.

Първият триумф на Михалис идва през 1998 година, когато извършва саундтрака на сериал по гръцка телевизия, а през 2000г. издава и първия си албум. До през днешния ден е изнесъл стотици концерти в Гърция, родния си Кипър, цяла Европа, от Северна Америка до Австралия. Продажбите на албумите му надвишават 30 млн. копия.

Билетите за концерта на гръцката суперзвезда на 8 юли, Античен спектакъл, Пловдив, се продават в мрежата на Ивентим. в цялата страна, на каса МаскАрт в ДК " Борис Христов “, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информативен център на пл. Римски стадион, каса на Античен спектакъл и онлайн на Eventim.bg.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР