Легендарният датски топ модел, актриса и певица Бриджит Нилсен, която

...
Легендарният датски топ модел, актриса и певица Бриджит Нилсен, която
Коментари Харесай

Тя е бивша съпруга на Силвестър Сталоун, има пет брака и роди петото си дете на 54

Легендарният датски топ модел, актриса и певица Бриджит Нилсен, която в последно време рядко се появява в светлината на прожекторите, изненадващо посети фешън ревю на Ernsting в Германия дружно с 45-годишния си брачен партньор, италианеца Матиа Деси. Двамата изглеждаха щастливи, а публиката разяснява, че 60-годишната хубавица е останала като че ли непокътната от времето. 

През 2018 година, тогава на 54, тя не се поколеба да роди дете от сензитивно по-младия си брачен партньор, с който са женени от 2006 година Дъщеричката им Фрида се появи след 11 години опити за инвитро. Тя е пето дете за моделката и първо за Деси.

Бриджит изглеждаше елегантна както постоянно. Нейната платинено руса коса беше завършена с гел, а гримът ѝ беше изработен с акцент върху устните. За рядката си изява актрисата избра черно-бяла рокля-риза. Матиа отговаряше на стила на жена си. Той се появи на шоуто с бяла тениска и черен панталон. Позирайки пред фотографите, влюбените не криеха възприятията си. Двойката се прегърна и целуна за красиви фотоси.

Интернет потребителите са уверени, че макар възрастовата разлика, двойката към момента наподобява доста хармонично. Миналата година Бриджит отбрани 15-годишната разлика с мъжа си и късното си майчинство пред сп. “Пийпъл ". “Ние не споделяме това на мъже, които имат деца на 60 години, 70, даже 80! Вижте Робърт де Ниро. Той е на 79 и има 7-месечно дете ", даде образец тя.

Да напомним, че Силвестър Сталоун е вторият брачен партньор на Нилсен. Двамата си партнират във кино лентата “Роки IV " и незабавно се влюбват толкоз мощно, че след няколко месеца вземат решение да се оженят. Те живеят в брак единствено към две години (1985-1987), само че този къс интервал е доста плевел. Техни познати разясняват, че двамата са като огън и лед - парещ екшън воин и студена северна хубавица. Двамата нямат деца.

Година след сватбата Силвестър е обвинен в обезчестяване на малолетна. Тогава брачната половинка му е принудена всеки ден да се оправдава пред пресата, само че скоро всички обвинявания против артиста са свалени. Успоредно с това се появяват клюки, че Бриджит изневерява на Сталоун с режисьора на “Ченгето от Бевърли Хилс II " Тони Скот и със личния си помощник. 

Твърди се, че майката на Сталоун е хванала снаха си и асистента в леглото. Силвестър прави публично изказване, че брачната половинка му е една от най-уважаваните дами, които е срещал. Слай е толкоз влюбен, че извършва всяка волност на Брижит: купува ѝ скъпи облекла, диаманти и коли. Приятелите му се притесняват, че ненаситната актриса ще вземе, каквото може, и ще го изостави.

В края на краищата Сталоун се вслушва в мнението на другари и родственици, които не харесват модела още през цялото време, тъй като в действителност е изоставила първия си наследник при някогашния си мъж и я подозират, че е “златотърсачка " (преди Слай тя има връзка с Арнолд Шварценегер, с който снимат в “Червената Соня " ). Сталоун подава молба за бракоразвод. Този брак в действителност дава на Нилсен огромна популярност. Благодарение на него стартират непрекъснато да я канят да се снима в списания, да играе функции във филми и видеоклипове на международни звезди, в това число на Майкъл Джексън.

Следват още една връзка и два несполучливи брака за моделката, от които тя ражда три момчета - с футболиста Марк Гастино (с него нямат брак), с английския фотограф Себастиан Копланд, братовчед на Орландо Блум (от него няма деца), и с швейцарския автопилот Раул Майер, който става татко на третия и четвъртия ѝ наследник. С него се развеждат през 2005 година Бриджит го упреква в домашно принуждение. Тя се усеща изцяло опустошена, кариерата ѝ върви стремглаво надолу.

Моделката изпада в меланхолия и протяга ръка към алкохола. Прави даже опит да се самоубие и стига до клиника за рехабилитация.

От дъното я измъква Матиа Деси, 26-годишен новак модел, който в този момент е ефирен продуцент. Той става петият ѝ брачен партньор и татко на петото ѝ дете. Сега “пенсионираната " моделка продължава да качва фотоси в обществените мрежи, от които се схваща, че към момента не е слязла напълно от страниците на лъскавите списания, написа " Труд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР