Борис Джонсън направи обръщение към британците. Премиерът на Великобритания оповести

...
Борис Джонсън направи обръщение към британците. Премиерът на Великобритания оповести
Коментари Харесай

Борис Джонсън обяви какви промени чакат Острова в идните дни

Борис Джонсън направи послание към британците. Премиерът на Англия оповести проект за намаляване на ограничаващите ограничения, свързани с ковид. Той съобщи, че най-песимистичните прогнози са били Англия да загуби по време на пандемията над половин милион души.

И съобщи, че "скоро ще пристигна време да се наложи карантина на хората, идващи в тази страна по въздух ".

Джонсън сподели, че хотелиерската промишленост може да отвори от юли: „ Най-рано от юли и то при съблюдаване на всички тези условия и спомагателни препоръки от експертите. И единствено в случай че данните за инфектираните го поддържат, ще се надяваме да отворим най-малко част от промишлеността на хотелиерството и други публични места, при изискване, че те са безвредни и съблюдават ограниченията за обществено разграничаване ", безапелационен е министър председателят, представен от БГНЕС.


Училищата ще отворят най-рано на 1 юни, като в началото в тях ще се върнат децата до 6-годишна възраст.

Следващата стъпка от сряда ще бъде „ поощряване на хората да вършат повече и даже неограничени количества извършения навън “.

Джонсън съобщи: „ Можете да седнете на слънце в близкия парк, можете да шофирате до други дестинации, даже можете да спортувате, само че единствено с членове на вашето домакинство “.

Той още веднъж предизвести хората че „ би трябвало да се подчиняват на разпоредбите за обществено разграничаване “. А санкциите, които полицията постанова, ще бъдат увеличени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР