Бианка Илич, която зрителите помнят като Супер Бианка от шоуто

...
Бианка Илич, която зрителите помнят като Супер Бианка от шоуто
Коментари Харесай

Бивша тв водеща победи коварна болест! Съобщи го с шокиращи снимки

Бианка Илич, която феновете помнят като Супер Бианка от шоуто на Иван и Андрей, се появи по-силна и по-уверена в успеха над рака след химиотерапията, на която се подложи. И с окапала коса, какъвто е нормалният резултат от химикалите в кръвта. Шокиращи фотоси на Банка без коса разгласява в новия си брой българското издание на известното женско списание Elle. 

Неотдавна във фейсбук Бианка разгласява следното самопризнание: " Животът те удря мощно. И ти трябват тъкмо 3 секунди да решиш дали си супер воин или не си. АЗ СЪМ! В края на 2019 година ще бъда горделив победител над рака! Благодарна съм да имам толкоз доста обич и поддръжка от приятелите и фамилията си. Обичам ви с цялото си сърце. Cancer picked the wrong bitch (Ракът избра неверната кучка, б.ред.) ".

Бианка разкри, че ѝ съобщили диагнозата в разгара на трескава подготовка за бъдещи планове.  " Борех се на огромен кастинг за шоу по Ен Би Си и имах покана да вземам участие в българския " Биг Брадър ", не скри Илич, която от години живее и работи в Ню Йорк, написа Блиц. След като научила неприятната вест, реакцията ѝ била подобаваща. " Направих си един огромен коктейл от тези, тройните, във водна чаша без разредител. Сълзите идват по-късно, като осъзнаеш какво в действителност се е случило. Минаваш през доста стадии – ядосваш се на целия свят, отказваш да приемеш, мислиш, че умираш и че това е краят. След време осъзнаваш, че в действителност има по-страшни заболявания, които са за цялостен живот и са непреодолими ", философства Бианка Илич. 

За олисялата глава не скри, че я е довела до сълзи. " Суетна съм или най-малко доколкото суетна може да бъде една куклена актриса, скрита зад заслон. Много плаках за косата. Падна внезапно, което бе шокиращо ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР