Американските власти разчитат да разработят ваксина срещу новия вид коронавирус

...
Американските власти разчитат да разработят ваксина срещу новия вид коронавирус
Коментари Харесай

Главният инфекционист на САЩ вярва, че може да има ваксина срещу коронавируса до 2021 година

Американските управляващи разчитат да разработят ваксина против новия тип ковид до януари 2021 година, заяви основният специалист по инфекциозни заболявания на Съединени американски щати Антъни Фаучи, представен от CNN.
Ако всичко протече, както би трябвало, ще успеем да се оправим, сподели той, разсъждавайки върху опциите за създаването на препарат в инструкции период.
Фаучи акцентира, че по-рано управляващите в Съединени американски щати са разгледали няколко перспективни плана, свързани със основаването на препарата, показва БГНЕС.
На промеждутъчен стадий американските експерти имат намерение да тестват минимум 14 " евентуални ваксини против ковид ".
Фаучи не изключва вероятността ненадейно да зародят подозрения по отношение на сигурността на имунизацията. Може да се окаже, че в реалност тя не работи и не пази хората. Като цяло, той се застрахова, че " няма гаранция ", само че американските учени вършат всичко допустимо, с цел да разработят ваксина до януари.
Според Фаучи, нито една страна сега не може да подсигурява основаването на " безвредна и ефикасна ваксина ". Те може да претърпяват сдържан оптимизъм, само че не могат да дадат гаранции, сподели той. Според прогнозите, за основаването на ваксина на Съединени американски щати може да са нужни " стотици милиони долари ".
Още: " Съединени американски щати ще тестват 14 ваксини против ковид "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР