Усещане за Формула 1 за двама. По този начин описват

...
Усещане за Формула 1 за двама. По този начин описват
Коментари Харесай

Концепцията Mercedes-AMG PureSpeed е първата страница в ексклузивната Mythos серия

" Усещане за Формула 1 за двама ". По този метод разказват от Mercedes-AMG концептуалната разработка PureSpeed- първата страница в извънредната Mythos серия на компанията, която дебютира със специфична експозиция по време на идното в края на седмицата Гран при Монако 2024.

" Concept Mercedes-AMG PureSpeed предлага взор към това, което е по всяка възможност най-директния метод да се изпита представянето и удоволствието от шофирането ", споделя Михаел Шибе, ръководител на управителния ръб на Mercedes-AMG GmbH. " Радикално открит, без покрив и предно стъкло, които да отделят двамата пасажери от детайлите ".

" Можете да изпитате светлина, въздух и пристрастеност нефилтрирани с всичките си сетива. Като идея на нашия първи автомобил Mythos, той въплъщава най-високото равнище на ексклузивност. Елементи на дизайна, като HALO, също основават чувство за Формула 1. Следователно няма по-добро място за международната му премиера от Монако ", споделя още Шибе за автомобилът, който ще бъде създаден в лимитирана серия от 250 екземпляра, налични единствено за " най-отдадените запалянковци на Mercedes-Benz и колекционери ".

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР