Китай започна най-големите си военни учения около Тайван от повече

...
Китай започна най-големите си военни учения около Тайван от повече
Коментари Харесай

Китай започва „наказателни“ учения около Тайван

Китай стартира най-големите си военни учения към Тайван от повече от година, наричайки ученията „ наказване за ... сепаратистки заприказва за самостоятелност ” единствено три дни след встъпването в служба на новия президент на Тайван Лай Чинг-те. също бяха „ съществено предизвестие против външна интервенция и провокации “.

Този ход бележи първата военна реакция на Пекин на встъпването в служба на Лай, който Китайската комунистическа партия жигосах като „ рисков сепаратист “.

Командването на Източния спектакъл на PLA сподели, че армията, флотата, авиацията и ракетните сили ще практикуват „ завладяване на контрола над бойното поле “, поразявайки основни цели и плавайки и летейки покрай основния остров на Тайван.

В него се споделя, че силите ще организират патрули за бойна подготвеност и ще работят вътре и отвън „ първата островна верига “, която минава от Япония до Филипините край китайския бряг - език, който необятно се схваща като отпратка към симулации на интервенции за попречване на идване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР