Временно ще бъде ограничено и въздушното пространство в района на

...
Временно ще бъде ограничено и въздушното пространство в района на
Коментари Харесай

До 4 000 швейцарски военнослужещи ще охраняват мирната конференция за Украйна

Временно ще бъде лимитирано и въздушното пространство в региона на Бюргенщок, написа swissinfo.ch. Според Федералния съвет, това се постанова поради предстоящите високопоставени посетители, които са предпазени от интернационалното право. В ограничението на въздушното пространство ще се включат и швейцарските военновъздушни сили.

Целта на срещата, на държавните и държавни водачи, е постигането на обща позиция за пътя към обективен и дълготраен мир в Украйна, която да послужи за основа на кротичък развой.

Избраното място за срещата – курортът Бюргенсток е ситуиран високо над езерото Люцерн, надалеч от огромните швейцарски градове, което е преимущество за уредниците. Очаква се в срещата на върха да вземат присъединяване повече от 160 делегати, държавни и политически водачи от целия свят.

Те ще обсъдят всички варианти за спокойно разрешаване на спора, главно мирната формуа, препоръчана от Украйна, която се основава на Хартата на Организация на обединените нации и основни правила на интернационалното право. Основните цели на срещата са:
Осигуряване на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР