При потопен автомобил след буря например е добре да се

...
При потопен автомобил след буря например е добре да се
Коментари Харесай

Обезщетения от застрахователи при природни стихии: Какво трябва да знаем

" При потънал автомобил след стихия да вземем за пример е добре да се направи снимков материал. Някои застрахователи обаче желаят и персонален оглед на колата. Важно е да отбележим, че единствено застраховката " Каско " може да покрие вреди при такива феномени при колите, не наложителната застраховка " Гражданска отговорност ", тя не играе ", сподели още Колчакова.

По думите ѝ няма съответни периоди за погашение на компенсацията от застрахователя, а и редът за ремонт на колите е друг - някои упорстват това да се случи в избрани сервизи, а при други е въпрос на избор на клиента.

Проучване на асоциацията демонстрира, че в случай че предходната година българите са били склонни да похарчат 80 лева за годишна застрахователна награда за домашно имущество, тази година сумата е към 150 лева

" Има леко покачване на интереса, само че като цяло в България сме на едно от най-ниските равнища в по обезпечаване на домашно имущество спрямо всички наши прилежащи страни, които имат сходен климат и сходни естествени феномени ", добави Колчакова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР