Близнаци, вие сте готови да се развихрите, но има и

...
Близнаци, вие сте готови да се развихрите, но има и
Коментари Харесай

Венера в Близнаци: Парите и любовта очакват тези зодиакални знаци

Близнаци, вие сте подготвени да се развихрите, само че има и други зодии, които ще получат своите дарове.

От 23-ти май до 17-ти юни Венера ще бъде в Близнаци, което ще направи някои хора по-комуникативни, гъвкави и адаптивни, подготвени да задоволят любознанието си, да се срещнат с допустимо най-вече хора и да им даде опция да обновят живота си посредством нови прекарвания и обстановки.

Като всяка Венера, Венера в Близнаци ще донесе усъвършенстване във финансите и любовните каузи, както и в всекидневието на всички. Но следните четири зодии са доста по-облагодетелствани от останалите.

Стрелец

Венера освен ще увеличи увереността и самочувствието ви, само че и ще ускори чувствеността и еротиката ви. Преминаването през този интервал ще бъде изпълнено с лекост: известността ви също ще бъде огромна, ще бъдете изцяло признати от близките и ще завързвате нови познанства с лека ръка. Успехите ви с противоположния пол ще бъдат многочислени и от единствено себе си се схваща, че това е подобаващият миг да задоволите желанията си, да сложите завършек на самотата си, да сключите преференциални партньорства или да подобрите връзките си с значимите хора в живота си. Всъщност не е изключено връзките ви да станат постоянни, да се разисква общуване или даже да се стигне до брак.

Телец

Венера с преноса си във втория ви дом ще ви компенсира морално и материално. Тя освен ще ви направи по-гъвкави и хитри, само че и ще ви даде мотивация да се откъснете от консервативните си позиции и да видите нещата по друг метод във финансите и любовните си каузи. И апропо, виждайки какво се случва към вас, най-лесно ще е да се хвърлите в лудницата и да видите по какъв начин можете да излезете напред и в двете области! Може би ще потърсите способи и други възможности да увеличите приходите си или да опитате нещо ново, стига да го имате! Нивото на сексуалността ви по този начин или другояче ще бъде нараснало, само че е по-вероятно да търсите леки завършения, които ще ви подмладят, в сравнение с непрекъснат сателит.

Скорпион

Венера се реалокира във вашия 8-ми дом, зареден с дарове, както материални, по този начин и еротични - две области, които съставляват непосреден интерес за вас. Всъщност при тези условия да останете невредими и да не загубите това, което имате, е по-важно, защото никой не желае да брои загубите си. Ще се възползвате от разнообразни обстановки и в случай че останете гъвкави и подготвени да се възползвате от опциите, ще спечелите и пари, което ще ви разреши да посрещнете непосредствените си отговорности, без да се постанова да отлагате значими каузи, или да се напрягате по какъв начин да свързвате двата края. Благоприятни договорености или развития ще дойдат и от банки, застрахователни фондове или данъчни управляващи. От друга страна, любовта ще се появи и евентуално ще привлечете човек, с който ще има мощна химия.

Водолей

Венера във вашия 5-ти дом внася ветровит лъх в любовния ви живот или най-малко ви кара да се обърнете към любовта, с цел да се отърсите от другите проблеми, с които се занимавате и които ви объркват. Основната ви молба ще бъде да намерите сътрудник, с който да си прекарвате добре, да не зависи от вас, а най-важното - да поддържате връзка и да упражнявате мозъка си, а освен тялото си. Доста сте раздрани по другите си въпроси, единственото нещо, което не желаете в този миг, са пристрастеностите и драмата, тъй че в случай че не се получи по метода, по който сте намислили запазете хладнокръвие. Ако към този момент сте обвързани, това е идеалното време да изгладите напрежението с колегата си, само че и да се насладите на живота си, като излизате и се забавлявате. Помнете, че въпреки всичко хубави моменти и наслади може да очаквате и от децата си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР