It Новини


През последните дни акциите на Tesla чупят рекорди. След уж

През последните дни акциите на Tesla чупят рекорди. След уж ...

... на електромобилите. И това, че популярността на електрическите автомобили стремително расте и продължава бързо да расте, спаси Tesla от опасно финансово положение“ – споделя аналитикът Грегър Макдоналд, който следи енергийния сектор за нуждите на компанията Gregor Letter. „Илън Мъск бе в Долината на смъртта, но оцеля и се завърна оттам“.


Компания, обезпечаваща сигурността на критични инфраструктури се натъкна на рансъмер,

Компания, обезпечаваща сигурността на критични инфраструктури се натъкна на рансъмер, ...

... разпространение към периферията се осъществява по други начини – посредством скрипт, компрометиране на Active Directory или друг начин.Въпреки някои медийни публикации, свързващи тези атаки с Иран, от Dragos не смятат, че случаят е такъв. Според тях, атакуващата страна са не ведомствени хакери към някоя държава, а групировка, търсеща финансова облага.


Windows 10 продължава да е една бъркотия, но ъпдейтите за

Windows 10 продължава да е една бъркотия, но ъпдейтите за ...

... препоръчва да се провери, дали е инсталирана именно версията на софтуера, за която е закупен съответния продуктов ключ. Ако възникнат проблеми, можете да се свържете с техническата поддръжка ([email protected]). Продуктовите ключове пристигат в електронната поща няколко минути след осъществяване на плащането. Има богат избор на начини за плащане, включително PayPal.Наскоро Apple отчете поредните си отлични финансови резултати за изминалото

Наскоро Apple отчете поредните си отлични финансови резултати за изминалото ...

... това, че много от работниците на фабриките на Foxconn и Pegatron, основните партньори на Apple в страната, заети с производството на техни устройства, са заминали при роднини заради китайската Нова година и връщането им на работа в предприятията, които се намират на 500 километра от Ухан, може да е невъзможно.


Индийски учени откриха в генома на коронавируса 2019-nCoV четири елемента,

Индийски учени откриха в генома на коронавируса 2019-nCoV четири елемента, ...

... за неверни и лъжливи. Той каза, че две от тези вложки са характерни за коронавирусите на прилепите. От останалите две само едната напомня на ХИВ. Учените от университета на Джорджия посочиха, че всичките „тайнствени“ елементи в генома на 2019-nCoV са част от вируса Bat-SARS Like CoV, открит през 2013 година.


След прекарани почти четири десетилетия на служба в IBM, изпълнителният

След прекарани почти четири десетилетия на служба в IBM, изпълнителният ...

... „Чрез богатия му опит в ръководенето на различни бизнеси в IBM, Арвинд изгради невероятен списък от смели иновации и доказани бизнес резултати, като той е автентичен, ръководещ се от търсенето на стойност лидер. Той се намира в добра позиция да ръководи IBM и неговите клиенти към облачната и когнитивна ера“.Magento може да е далеч от популярността на WordPress в

Magento може да е далеч от популярността на WordPress в ...

... специален бюлетин на компанията и вече няма да бъдат описвани в Magento Security Center. Компанията съобщава също, че с цел да се намали риска от изпълнение на зловреден код по отдалечен път, Custom Layout Update полето на CMS Page Edit, Category Edit и Product Edit страниците бива обърнато в селектор.


Mozilla Foundation обявиха, че развитието на популярния имейл клиент Thunderbird

Mozilla Foundation обявиха, че развитието на популярния имейл клиент Thunderbird ...

... увереност, че Thunderbird не само е все така жизнен продукт, но и ще получи нов шанс чрез MZLA. Припомняме, че през последните години неведнъж се появяваха случаи, че Mozilla търси начин да се оттърве от популярния имейл клиент. Подобни слухове бяха особено активни през 2012, а впоследствие и през 2015.


Google временно ще затвори всички свои офиси в Китай, заради

Google временно ще затвори всички свои офиси в Китай, заради ...

... не предлага най-популярните си услуги в Китай от много време, но има 4 офиса в страната. Присъствието е свързано с хардуерните продукти на компанията, за които се работи с местни доставчици и фабрики. Много продуктови екипи, които отговарят за устройства като смартфоните Pixel и говорителите Google Home, са разположени там.


Интернет магазинът BZfuture предлага продуктови ключове за най-различен софтуер, включително

Интернет магазинът BZfuture предлага продуктови ключове за най-различен софтуер, включително ...

... режим 7/24 през цялата година. Помощ можете да получите от електронния адрес [email protected], където нашите специалисти ще се радват да ви помогнат. За повече информация относно промоциите и наличните софтуерни продукти, посетете уеб сайта на магазина или изпратете имейл с вашия въпрос – ние ще ви отговорим. Приятно пазаруване! Платено съобщение


Намит, миналия месец обявихте разширяването на офиса на Rhyme в

Намит, миналия месец обявихте разширяването на офиса на Rhyme в ...

... минути, и ще предоставят подробни, последователни инструкции през цялото времетраене на проекта. Техническите умения, включително софтуерното инженерство, могат да бъдат трудни за овладяване само чрез курсове, така че ние сме развълнувани да видим как този нов тип практическо обучение помага на учещите се да се подготвят за бъдещето на работата.Microsoft непрекъснато подобрява своята нова операционна система Windows 10, която

Microsoft непрекъснато подобрява своята нова операционна система Windows 10, която ...

... например, Mail и Calendar – вградени софтуерни инструменти в ОС Windows 10 наскоро също започнаха да показват реклами. Не може да се каже, че тази реклама е много дразнеща, но голяма част от потребителите не са доволни, а и много от тях са на мнение, че това е само началото.


Google продължава да привлича компании от висок ранг за своя

Google продължава да привлича компании от висок ранг за своя ...

... и ресурси за това. Сред целитее ѝ ще бъдат анализа на различни фактори, като времената на излитане и графиците за поддръжка на самолетите с цел съкращаване на времената на изчакване за пътуващите. Освен това, създадената система ще е способна да препоръчва нови летищни планове в случаите на лоши климатични условия.


Създаването на живи организми винаги се е считало за фантастика,

Създаването на живи организми винаги се е считало за фантастика, ...

... какъв начин клетките формират един цял организъм.Но ксеноботите или новите биороботи могат да се използват за най-различни цели – например да изчистват радиоактивните отпадъци, да преработват пластмасата, попаднала в океана, да почистват артериите и вените в човешкия организъм и да извършват редица манипулации, които са прекалено фини за човешката ръка.


В качеството си на най-популярна платформа за създаване на уебстраници,

В качеството си на най-популярна платформа за създаване на уебстраници, ...

... един централен сървър с цел администриране и обслужване на множество WP инстанции едновременно. Макар и проблемите да са адресирани преди повече от пет дена, тези дни бяха публикувани и демонстративни описания на проблемите, т.е., ако използвате въпросните разширения и не сте обновили техните инсталации, вие се намирате в сериозен риск.


Специалистите на корпорацията Boeing откриха нови грешки при подробната проверка

Специалистите на корпорацията Boeing откриха нови грешки при подробната проверка ...

... компютъра трябва да работят едновременно и в случай на възникване на извънредна ситуация става възможно моменталното превключване към резервната компютърна система. Boeing официално информира представителите на федералното авиационно управление на САЩ за възникналите проблеми и за необходимостта от допълнителна работа върху софтуера за бордовите компютри на самолетите Boeing 737 MAX.Европейската комисия обмисля да забрани лицевото разпознаване на публични места

Европейската комисия обмисля да забрани лицевото разпознаване на публични места ...

... позволи разглеждането в детайли и оценката на притесненията. Тя е и много по-лесна и разумна от това да оставим лицевото разпознаване да доведе до редица евентуални проблеми, които после да трябва да разрешим.Официалният текст трябва да се появи през Февруари и до тогава идеята на Комисията може да претърпи промени.


По-рано тази седмица Microsoft адресира сериозна уязвимост в новите версии

По-рано тази седмица Microsoft адресира сериозна уязвимост в новите версии ...

... криптография и интернет активист Брус Шнайер не гледа толкова ведро на ситуацията обаче. „Приемете, че тази уязвимост вече е била използвана. Вероятно от престъпници и със сигурност от големи правителства. Приемете дори и че АНС използва тази уязвимост. Защо да не го прави“, заключава Шнайер в анализа си на ситуацията.


Emotet, беше без съмнение една от големите заплахи на изминалата

Emotet, беше без съмнение една от големите заплахи на изминалата ...

... автоматичното разпространение в мрежовия периметър и демонстрира вградени защити срещу анализ и устойчивост – често след „лекуването“ на системата, той я инфектира отново. Отделно от това, TrickBot е известен с доставянето на рансъмуер. Обикновено Ryuk.Няма информация за това доколко успешна е била настоящата атака и колко са жертвите в нея.


Вчера беше втория вторник на месеца, което означаваше за Windows

Вчера беше втория вторник на месеца, което означаваше за Windows ...

... Server 2008 и Server 2008 R2. Грег Уайзман от страниците на блога на Rapid7 съветва тези, които все още използват тези версии на Windows да помислят за промяна, тъй като от сега нататък откритите и адресирани проблеми в Windows, няма да бъдат разрешавани в тях, а най-вероятно ще ги засягат.


Разкритата чудовищна дупка в самата инфраструктура на операционната система Windows

Разкритата чудовищна дупка в самата инфраструктура на операционната система Windows ...

... Windows Server, version 1903 (Server Core installation) • Windows Server, version 1909 (Server Core installation)Няма информация за Windows 7 и Windows ХР, но съвсем скоро независимите експерти от целия свят ще дадат по-подробна информация и за тези версии на операционната система на Microsoft.Microsoft препоръчва незабавното инсталиране на излязлото вчера обновяванеНовата година дава нови шансове за получаване на горещи предложения

Новата година дава нови шансове за получаване на горещи предложения ...

... на специализирана автоматична система, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите. Поръчаният продуктов ключ получавате директно в електронната си поща, без да се налага да чакате. Начините за заплащане са най-разнообразни: PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта. Обслужването е в режим 24/7 ([email protected]) и екипът гарантира помощ по всяко време.Платено съобщение


Тази седмица Илън Мъск имаше немалко поводи да танцува. Неговото

Тази седмица Илън Мъск имаше немалко поводи да танцува. Неговото ...

... една причина. Неговата приятелка Клеър Елис Буше (истинското име на Граймс) публикува в Instagram две снимки, които показват нейната бременност.Ако Tesla продължи движението си нагоре, то цената на нейните акции се очаква отново да се удвоят след раждането на седмото дете на Илън Мъск, а неговите милиарди ще се увеличат.


И тази година криптовирусите вероятно ще са в обектива на

И тази година криптовирусите вероятно ще са в обектива на ...

... целенасочени атаки вместо това. Те провеждат разузнавателни действия в опит да открият голяма корпорация или правителствена организация, общинска мрежа и се опитват да свалят защитите ѝ. И знаейки с кого си имат работа, престъпниците често завишават значително искания от тях откуп“. Повече за изследването на медията може да откриете тук.


В началото на тази седмица Mozilla издаде извънредно обновление за

В началото на тази седмица Mozilla издаде извънредно обновление за ...

... който компанията зад сайта, който посещавате ви изготвя уникален профил, базирайки се на ред характеристики на системата. И за разлика от бисквитките, триенето на локална информация и непотребни файлове, не ви спасява от проследяване и рекламно таргетиране, тъй като данните за профила ви се съхраняват на сървърите на въпросната компания.


След церемонията по връчването на първите електромобили на Tesla, произведени

След церемонията по връчването на първите електромобили на Tesla, произведени ...

... порталът Electrek отбеляза, че в този план се споменава производството на бъдещи модели електромобили на Tesla.Засега няма повече подробности и не е съвсем ясно за какво става дума. Пазарните анализатори предполагат, че тези „бъдещи модели“ навярно ще са европейските версии на товарния влекач Tesla Semi или може би Roadster 2.Презентацията на AMD по време на изложението CES 2020 бе

Презентацията на AMD по време на изложението CES 2020 бе ...

... и допълнителната видеокарта Radeon RX 5600M.При игрите технологията SmartShift повишава бързодействието с 10%, а в бенчмарка Cinebench R20 прирастът е 12%. Технологията може да се използва както в мобилните, така и в десктоп  компютрите. Важното е в тях да се използва хибриден процесор на AMD и външна графична карта Radeon.


Нова година – нови горещи предложения на KeysWorlds.com! Започнете десетилетието

Нова година – нови горещи предложения на KeysWorlds.com! Започнете десетилетието ...

... продуктов ключ получавате директно в електронната си поща, без да се налага да чакате. Начините за заплащане са най-разнообразни: PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта. Обслужването е в режим 24/7 ([email protected]) и екипът гарантира помощ по всяко време.Започнете Новата година по най-добрия начин, като изберете Keysworlds. Весели празници!Платено съобщение


Едно от главните събития на изтеклото десетилетие бе появата на

Едно от главните събития на изтеклото десетилетие бе появата на ...

... на мнение, че биткойнът се е превърнал в барометър на политическите колебания, лишени от финансова логика. В интервю за CNBC професор Галоуей нарече криптовалутата „индексът на недоверие“ от страна на милениумите.Да се надяваме, че този път цените на видеокартите няма да поскъпнат, понеже вече са създадени бързите специализирани ASIC чипове.


В съответствие с изискванията на закона CCPA (California Consumer Privacy

В съответствие с изискванията на закона CCPA (California Consumer Privacy ...

... 30 дни.Mozilla уточни, че телеметрията включва данни за производителността и безопасността на Firefox, броя на отворените раздели, продължителността на сесиите и други подобни. Информация за посещаваните сайтове и запитвания в търсачката, не се изпращат към сървърите на Mozilla.Цялата информация за събираните данни може да се види в страницата about :telemetry.


На 2-ри януари акциите на Apple достигнаха нов исторически максимум.

На 2-ри януари акциите на Apple достигнаха нов исторически максимум. ...

... благотворителност над два милиона американски долара. Този път парите са дадени наведнъж, а не в продължение на година или тримесечие. Ръководителят на Apple се е разделил не с фиатни пари, а с акции. Той е прехвърлил към неизвестно засега лице 6880 акции на Apple. Днес това са почти $2,1 милиона.


В средата на миналия месец, администриращите градската компютърна мрежа на

В средата на миналия месец, администриращите градската компютърна мрежа на ...

... съществува. На местно ниво не забравяйте да поддържате софтуера и системата си обновени и използвайте модерно решение за антивирусна защита, включващо не само антивирусен модул, но и такъв за строг контрол на мрежовата активност и процесите вътре в системата, експлойт защита и модул, следящ за поведението и промените в програмите.


Microsoft води съдебна битка срещу група хакери, за да се

Microsoft води съдебна битка срещу група хакери, за да се ...

... като съобщения от Националния център за изчезнали и експлоатирани деца.Повечето жертви са от САЩ, Япония и Южна Корея. Работят основно в правителствения сектор, неправителствени организации, университети и други подобни.Това е четвъртата национална група, срещу която Microsoft завежда дело. Преди това бяха взети мерки срещу групи от Китай, Русия и Иран.


Руската централна банка се е заела да проучи ефективността на

Руската централна банка се е заела да проучи ефективността на ...

... инструменти. За тях се заговори особено много около идеята на Facebook за Libra. Освен това обаче, все по-често чуваме за желание за създаването на национални стейбълкойни, като например идеята за „цифрова рубла“, както и тази за „цифрово евро“, за което говори по-рано този месец френският финансов министър Франсоа дьо Гало.


Американската компания Nvidia и китайската DiDi Chuxing Technology обявиха старта

Американската компания Nvidia и китайската DiDi Chuxing Technology обявиха старта ...

... създаването им, в облака и в колата“, обяви при анонса на споразумението между двете компании Риши Дали, вицепрезидент на звеното, отговарящо за автономния транспорт в Nvidia. „Изкуственият интелект на Nvidia ще помогне на DiDi да бъдат разработени по-безопасни и по-ефективни транспортни системи и да бъдат доставени голям брой облачни услуги“.


Новата година означава едно Ново начало и е чудесен повод

Новата година означава едно Ново начало и е чудесен повод ...

... и дебитни карти, може да се използва и PayPal, като този метод е предпочитаният от GoodOffer24, понеже е по-гъвкав.Специална забележка: имайте предвид, че за софтуера на Microsoft първо трябва да изтеглите необходимия софтуер от сървърите на компанията и след това да го активирате с получените продуктови ключове на GoodOffer24. Платено съобщение


Светът беше много различно място преди 10 години.Преди десетилетие не

Светът беше много различно място преди 10 години.Преди десетилетие не ...

... технологии на десетилетието, които ни впечатлиха. Ако смятате, че сме изпуснали нещо съществено, което е променило вашия начин на живот, не се колебайте да го напишете в коментарите, за да го допълним към статията. Стигайки все по-близо до новото десетилетие, нямаме търпение да видим до къде ще ни отведат технологиите. 


Според наскоро изнесено проучване на института Ponemon, 60% от осъществените

Според наскоро изнесено проучване на института Ponemon, 60% от осъществените ...

... от проблеми, съществуващи във версии на софтуера преди и включително 5.61, които могат да доведат до изпълнението на зловреден код и пълното превземане на Windows инсталацията или доставяне на рансъмуер и друг тип зловреден софтуер.Пълният списък от „20-те най-важни уязвимости да покриете преди 2020“ на Verint, може да видите тук.


Малко преди Коледа, Mozilla върна в магазина с добавки на

Малко преди Коледа, Mozilla върна в магазина с добавки на ...

... се премахва предварително от Avast преди да бъде продадена. Avast са една от най-старите и уважавани компании, доставяща услуги и решения за киберзащита. Както платените, така и безплатните версии на основната им програма за защита, насочена към крайните потребители, присъстват неизменно сред лидерите в тестовете на антивирусни продукти през годините.


Въпреки трудностите и скептицизма на аналитиците, автомобилната компания на Илън

Въпреки трудностите и скептицизма на аналитиците, автомобилната компания на Илън ...

... най-големите технологични гиганти. Напълно е възможно съдбата на Tesla да е същата.А според мнението на аналитиците от Credit Suisse, Tesla изпреварва всички сови конкуренти в създадените най-нови технологии за акумулаторни батерии. Докато другите производители на електромобили намерят свои решения, автомобилната компания на Илън Мъск ще продължи да се движи напред.


Google разчистиха сериозно YouTube от видеоматериали, свързани с криптовалутите, след

Google разчистиха сериозно YouTube от видеоматериали, свързани с криптовалутите, след ...

... слово. Всички тези т.нар. „крипто инфлуенсъри“ не притежават лиценз от тип „Серия 3“ и в този смисъл не могат да рекламират финансови продукти в коя да е медия. Това може да се оправи със сдобиването на съответния документ“, гласи друг коментар. Явно обаче в случая не става дума за това.


Ryuk се превърна в една от „знаменитостите“ на сцената на

Ryuk се превърна в една от „знаменитостите“ на сцената на ...

... са засягали WSL среди, което и вероятно ги е накарало да поставят в черен списък NIX папки – нещо, което правят и с определен Windows папки. Това е нещо ново за мен и може да обясни защо и как Ryuk засяга NIX машини посредством WSL“, разяснява за Bleeping Витали Кремез.


Новата година идва и носи страхотни отстъпки за най-търсените продуктови

Новата година идва и носи страхотни отстъпки за най-търсените продуктови ...

... Поръчаният продуктов ключ получавате директно в електронната си поща, без да се налага да чакате. Начините за заплащане са най-разнообразни: PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта. Обслужването е в режим 24/7 ([email protected]) и екипът гарантира помощ по всяко време.Започнете Новата година по най-добрия начин, като изберете Keysworlds. Весели празници!


Оригиналът е на Ерик Мак, дългогодишен технологичен журналист за CNET,

Оригиналът е на Ерик Мак, дългогодишен технологичен журналист за CNET, ...

... срещу Голиат.Случаят продължава вече четири години. Апелативен съд в Германия се съгласи да приеме делото, което е по-далеч, отколкото мнозина смятат, че ще получат. В момента тя е в задържане, тъй като изследователи от Европа планират да посетят Перу, за да оценят състоянието на езерото Палкакоча, наред с други неща.


На първи ноември тази година, руският президент Владимир Путин подписа

На първи ноември тази година, руският президент Владимир Путин подписа ...

... разпореждания в какви случаи и кога да се пренасочва интернета, ако дадена ситуация бъде счетена за опасност за националната сигурност. Блокирането на Интернет в регионите ще става все по-често явление, но кога ще започне да се случва това, все още не е известно. Това зависи от политическата ситуация“, заключава той.


Apple и Google премахната от своите маркети приложението за кратки

Apple и Google премахната от своите маркети приложението за кратки ...

... за жалост наскоро също стана ясно, че е пропит с уязвимости) или Telegram на руския разработчик Павел Дуров, които използват криптиране от край до край на потребителската комуникация, ToTok трансферира съобщенията през сървърите на компанията в директен, чист вид, досущ както са написани. Това говори много само по себе си.


През последните няколко години OnePlus затвърди позицията си в Индия

През последните няколко години OnePlus затвърди позицията си в Индия ...

... физически магазина, в това число и партньорските мрежи в цялата страна. От компанията заявяват, че планират специални отстъпки и оферти по празници и други поводи за определени физически магазини в страната, които няма да бъдат налични никъде другаде – дори в онлайн магазина на компанията. Интересна маркетингова стратегия от OnePlus.


Oppo е играч в смартфон индустрията от отдавна като съществува

Oppo е играч в смартфон индустрията от отдавна като съществува ...

... за да предлагат на потребителите потапящо AR изживяване. По време на демонстрация на сцена за интелигентните очила AR, компанията показа човек, който изследва нашата Слънчева система, използвайки жестове на ръце, за да се движите между планетите. Очилата също така показваха информация на всяка планета, докато човекът се движи през тях.


Засечена е глобална злонамерена имейл кампания, използваща името на шведската

Засечена е глобална злонамерена имейл кампания, използваща името на шведската ...

... е екологичната осведоменост и колко известна е Грета Тунберг в световен мащаб. Нападателите избират внимателно примамките си: в много отношения примамките им са надежден барометър на обществения интерес и информираността.“Ще ви държим в течение дали атаката се разпространява бързо в интернет пространството, както и дали са нанесени някакви по-сериозни вреди.


Службата на националния парк на САЩ има нова информационна кампания,

Службата на националния парк на САЩ има нова информационна кампания, ...

... втория кадър виждаме изображение, показващо бисквитката, която лети във въздуха с израза „WTF Какво се случи?“ на лицето. This holiday season, #KeepSafetyInThePicture!Use a zoom lens on your camera. If you are close enough to take a selfie with wildlife, you are wayyyy too close…gingerly back away.⁣Learn more at https://t.co/FVYMwUISMK#FindYourPark #ThatsTheWayTheCookieCrumbles


Военноморските сили на САЩ забраниха китайското приложение за създаване на

Военноморските сили на САЩ забраниха китайското приложение за създаване на ...

... беше блокирана от TikTok след като публикува видео клип, в който критикува отношението на Комунистическата партия за отношението и тормоза, които упражнява върху уйгурите в Китай – мюсюлманско малцинство, съставено предимно от преселници. По-късно дори разбрахме, че компанията е имала практиката да сегрегира хора, която за щастие вече е отпаднала.


През изминалата седмица капсулата Dragon на SpaceX беше успешно скачена

През изминалата седмица капсулата Dragon на SpaceX беше успешно скачена ...

... някои райони на земята. Преди това ZME Science съобщава как глобалното нагряване предизвиква кафена криза – резултатите сочат, че подходящите за кафе зони ще бъдат намалени със 73–88% до 2050 г. при сценарии на затопляне. Друго проучване установи, че над половината от дивото кафе в света е изправено пред изчезване.


Най-голямата социална мрежа в света Facebook ще прекрати практиката си

Най-голямата социална мрежа в света Facebook ще прекрати практиката си ...

... четвъртък беше разкрито също, че над 267 милиона потребителски идентификационни номера на Facebook, телефонни номера и имена са били изложени онлайн. Изследователят по сигурността Боб Диаченко откри потребителските данни на 14 декември. Личната информация беше достъпна в база данни, до която всеки с правилния уеб адрес може да има достъп.


Мнозина специалисти по киберсигурност говорят за рансъмуер атаки, при които

Мнозина специалисти по киберсигурност говорят за рансъмуер атаки, при които ...

... извличането на данните по време на атаката“.Даже обаче и да не плати жертвата откуп за падането ѝ под удара на криптовируса, както и да реши да не плаща и за откраднатата информация, престъпниците пак могат да изкарат пари от деянията си, като предложат тази информация за продан в даркуеб пространството.


Операторът на популярен ботнет, доставящ криптоминьор, крие кода на програмата

Операторът на популярен ботнет, доставящ криптоминьор, крие кода на програмата ...

... на копач на Monero. Що се отнася до жизнения цикъл на MyKings от регистрирането му досега, групата зад него е спечелила близо три милиона долара. В настоящата атака, хакерите припечелват едва по около $300 дневно, което както посочват от Sophos, се дължи най-вече на ниския курс на Monero в момента.


Търсите идеалния коледен подарък? Продуктовите ключове могат да бъдат чудесен

Търсите идеалния коледен подарък? Продуктовите ключове могат да бъдат чудесен ...

... и дебитни карти, може да се използва и PayPal, като този метод е предпочитаният от GoodOffer24, понеже е по-гъвкав.Специална забележка: имайте предвид, че за софтуера на Microsoft първо трябва да изтеглите необходимия софтуер от сървърите на компанията и след това да го активирате с получените продуктови ключове на GoodOffer24.Платено съобщение


А не трябваше да става така.Идеята за криптовалутите и въобще

А не трябваше да става така.Идеята за криптовалутите и въобще ...

... и т.н. Тя ще се промени чрез действителната му употреба от потребителите, които избират именно биткойн пред множеството други възможности тук“, завършва Кюбан.А какво е вашето мнение по въпроса? И използвате ли биткойните си или ги държите „на топло“ в очакване на достигането на поредния „исторически“ връх в стойността му?


Онлайн магазинът MMORC.COM предлага продуктови ключове както за най-популярните игри

Онлайн магазинът MMORC.COM предлага продуктови ключове както за най-популярните игри ...

... Gold Subscription Card Global за $54.99Онлайн магазинът MMORC.COM поддържа разплащане чрез PayPal, като чрез тази платежна система можете да получите парите си обратно, ако имате някакъв проблем със закупените от MMORC.COM продуктови ключове. Ако имате каквито и да било въпроси, можете да се свържете с техническата поддръжка на имейл [email protected].


Според информация на The Information, Alphabet, компанията-собственик на Google, е

Според информация на The Information, Alphabet, компанията-собственик на Google, е ...

... не на последно място, защото големите корпоративни клиенти на компанията биха били притеснени от тази възможност – независимо колко далечна звучи тя – че те могат да напуснат клауд бизнеса. През годините, те напуснаха много бизнеси и допреди последните няколко години, тяхната отдаденост към корпоративно-ориентираните бизнеси беше непостоянна“, пише Уитли.


По-рано тази седмица ви съобщихме, че руският интернет гигант „Рамблер“

По-рано тази седмица ви съобщихме, че руският интернет гигант „Рамблер“ ...

... Калинин.Междувременно „Рамблер“ влязоха в публичното пространство тези дни и с друго съдебно дирене – срещу популярната стрийминг услуга Twitch, понастоящем собственост на Amazon. Руската компания протестира официално срещу прякото излъчване на английското първенство по футбол за територията на Русия, за което те имат запазени права, търсейки сериозна неустойка от Twitch.


Google обявиха нова серия от мерки, които да дадат увереност

Google обявиха нова серия от мерки, които да дадат увереност ...

... STEALTHbits Technologies, които да предотвратят различен по вид рискове, като заплахи, идващи от вътрефирмената среда и непредвидени сривоове.И не на последно място, Google ще свърже своя облак Workplace на Citrix, платформа за изпълнение на виртуални Windows десктопи, а чрез FortiWeb на Fortinet ще бъде предоставен достъп до уеб-апликационна защитна стена.


Intel обяви придобиването на Habana Labs, сартъп, опериращ в областта

Intel обяви придобиването на Habana Labs, сартъп, опериращ в областта ...

... Nervana Systems за сумата от $400 млн. Именно тяхната технология стои в основата на сегашните оферти на Intel в AI сегмента.Що се отнася до Habana, компанията може да се похвали, че Goya вече се използва от няколко облачни доставчици на хиперскални изчисления и компании, опериращи на пазара на автономния транспорт.


Търсите ли начин как винаги да сте на върха и

Търсите ли начин как винаги да сте на върха и ...

... понякога да бъдете крачка напред и да помислите за новите технологии за вашия бизнес, които могат да направят вашето бъдеще светло.Има много очарователни Техники, които да очакваме с нетърпение през 2020 г., но тези пет технологии със сигурност са тези, които могат да ви осигурят безкрайни ползи в дългосрочен план.


Коледните празници чукат на вратата и всички търсят най-добрите празнични

Коледните празници чукат на вратата и всички търсят най-добрите празнични ...

... за активиране получавате директно в електронната си поща, без да се налага да чакате. Начините за разплащане са разнообразни – PayPal, банков превод, дебитна или кредитна карта. Обслужването е в режим 24/7, а отделът за обслужване на клиенти е с адрес [email protected] и ще се радва да ви помогне. Платено съобщение


Тази седмица руската полиция е атакувала московския офис на NGINX,

Тази седмица руската полиция е атакувала московския офис на NGINX, ...

... със свои разработки в движението за открит код и заедно, със съвместни усилия да бъдат решавани сложните задачи. Преследването на открития код представлява изключително лош сигнал за общността на програмистите. Ние сме напълно убедени, че всички технологични компании са длъжни да поддържат и развиват движението за открит код“. пише Бакунов.


Ако Google има своя талисман като световен гигант, то за

Ако Google има своя талисман като световен гигант, то за ...

... цел, която изчиства наземните мини, организация със седалище във Великобритания, наречена Halo, разчита на Google Earth за въздушни снимки на минни полета. Кралското семейство си партнира с Хало, когато принцеса Даяна обиколи минните полета на Ангола преди повече от 20 години и когато принц Хари отстъпи стъпките си през септември.


2019 г. определено не беше революционна година почти в никой

2019 г. определено не беше революционна година почти в никой ...

... за интелигентни домове и дигитални асистенти, и двете компании се гордеят с някои сериозни предимства. Но докато търсещият гигант се подготвяше за бъдещето, Amazon се оказа с шепа постоянно стабилни устройства и определено демонстрира една идея по-голяма загриженост, когато става дума за защита на личната неприкосновеност.Общ победител в сравнението: Amazon


Иванка Тръмп ще бъде специален гост на събитието CES 2020

Иванка Тръмп ще бъде специален гост на събитието CES 2020 ...

... американския зрител, като нарече Иванка Тръмп „феминистката, съобразена с бизнеса, от която се нуждаем в Белия дом“. CTA също се присъедини към „Залогът на работниците в Америка“ на Белия дом, който има за цел да добави около 392 000 нови възможности за обучение на работници в САЩ до 2024 г.


В последните шест месеца, ByteDance, компанията майка на TikTok, тества

В последните шест месеца, ByteDance, компанията майка на TikTok, тества ...

... Spotify и Apple Music има от какво да се притесняват.Голяма част от притесненията за TikTok са породени от факта, че ByteDance е китайска компания. Конгресмени призовават за разследване на съмненията, че китайското правителство цензурира платформата. Говори се, че дори Армията на САЩ разследва как TikTok борави с информацията на хората.


От обща култура знаем, че Google има снимки на огромна

От обща култура знаем, че Google има снимки на огромна ...

... Earth да не са неща, които използвате всеки ден, те остават огромна част от Google Maps – услуга, която ползваме ежедневно дори в България. „Заснемането е в основата на всичко, което правим. Ние смятаме, че това е фундамента на целия процес по картографиране“, обяснява Ethan Russell, директор на Google Maps.