През последните няколко години OnePlus затвърди позицията си в Индия

...
През последните няколко години OnePlus затвърди позицията си в Индия
Коментари Харесай

OnePlus ще отвори 100 нови магазина в 50 индийски града

През последните няколко години OnePlus затвърди позицията си в Индия като първокачествен и доста издирван производител на смарт телефони. Откакто видяхме представянето на OnePlus 3, компанията си сътвори солидна база от правилни почитатели в страната и стартира да им предлага един след различен невероятни телефони. Компанията също по този начин вкара няколко характерни за Индия функционалности в личната си операционна система основана на Android, Oxygen OS, с цел да увеличи в допълнение атрактивността си в очите на индийските почитатели и даже сподели работа по офлайн наличието си в страната, като си партнира с огромни търговски вериги като Reliance Digital и започва лична линия магазини в страна под името OnePlus Experience. Наскоро компанията даже предложи 1 година безвъзмездна удължена гаранция на територията на Индия, с цел да подслади още повече покупката.
Сега компанията наподобява възнамерява да ускори още повече офлайн наличието си в страната с отварянето на физически магазини.
Според скорошен отчет на Business Insider, OnePlus си партнира със SRK Group за откриването на 100 нови магазина OnePlus Experience в 50 индийски града. В изказване по отношение на партньорството, ръководителят на отдела за обща и съвременна търговия на OnePlus в Индия Сиддхарт Дешмух сподели:

„Тъй като Индия продължава да е един от най-важните пазари за нас, ние се стремим да си партнира с най-хубавите участници на пазара, които споделят близка до нашата футуристична визия за продажбите на смарт телефони и развиването на тази промишленост в страната. Мумвай продължава да бъде извънредно значим град за процъфтяващата общественост на OnePlus по света. Ето за какво, ние сме разчувствани да си партнираме със SRK Group в напъните да осигурим най-хубавото от нашите първокласни устройства и да засилим офлайн продажбите и наличието ни в Индия.“
Физически магазини на прага на 2020?
Това ново партньорство със SRK Group подхожда на тактиката за засиления фокус на компанията върху разширението на офлайн продажбите и превръщането на физическите магазини като едно мощно перо от общите продажби, действително функциониращо и значимо за компанията. Благодарение на партньорството, клиентите към този момент ще могат да закупуват устройствата на OnePlus в няколко магазина на дребно в Мумбай, където SRK Group е прочут дистрибутор от десетилетия. Що се отнася до магазините на OnePlus Experience, компанията има за цел да отвори 100 нови магазина до края на идната година със специфичен акцент върху разрастващите се приблизително огромни градове, а освен в най-големите и обитаеми точки на страната. Към актуалният миг OnePlus участва в над 2000 физически магазина, включително и партньорските мрежи в цялата страна.

От компанията декларират, че възнамеряват специфични отстъпки и предложения по празници и други мотиви за избрани физически магазини в страната, които няма да бъдат налични на никое място другаде – даже в онлайн магазина на компанията. Интересна маркетингова тактика от OnePlus.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР