Windows 10 продължава да е една бъркотия, но ъпдейтите за

...
Windows 10 продължава да е една бъркотия, но ъпдейтите за
Коментари Харесай

Microsoft настоятелно предупреждава 200М потребители на Windows 7 спешно да се обновят до Windows 10: защо да не направите ъпдейт само за $9,95?

Windows 10 продължава да е една неразбория, само че ъпдейтите за тази операционна система са безвъзмездни. А в този момент Microsoft предизвести 200-та милиона консуматори на Windows 7, че този ъпдейт е от значително значение и настоятелно предлага прекосяването към Windows 10.

Тази седмица корпорацията Microsoft е почнала да демонстрира известия на цялостен екран, че е належащо незабавно възобновяване до Windows 10. Съобщението започнаха да получават всички консуматори с Оценка за съвместимост Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional и Ultimate. Според статистиките, това са почти 200 милиона консуматори от целия свят:

„Вашият компютър с Оценка за съвместимост Windows повече не се поддържа“ – се изписва в известието, заемащо целия екран. „На 14-ти февруари поддръжката на Windows 7 завърши. Сега вашият компютър е уязвим за вируси и злоумишлен програмен продукт тъй като няма актуализации на софтуера и няма техническа поддръжка. Microsoft настоятелно предлага прекосяването към Windows 10, тъй като тази операционната система разполага с най-новите функционалности за отбрана от малуер и вирусни атаки“.

Това е твърдо и евентуално много скъпо за осъществяване предизвестие от Microsoft, само че не е пресилване или хипербола. Тези закани са напълно действителни, а неналичието на бъдещи актуализации значи, че Windows 7 е към този момент номер едно за хакерите от целия свят, тъй като те знаят, че към този момент няма кой да оправя откритите бъгове.

Дълбоко съчувстваме на всички, които обичат и употребяват Windows 7, само че тази Оценка за съвместимост към този момент не може да обезпечи сигурността на вашите данни. Ние предлагаме продуктови ключове за Windows и Office при незначително дребни цени, които можете да вземете откакто въведете промоционалния код KWNY35:
Windows 10 Professional (1PC) – $9.95Windows 10 Home – $10.66Windows 10 Pro Professional (2 PC) – $16.35Office 2016 Professional Plus (1PC) – $23.46Office 2019 Professional Plus (1PC) – $44.08Windows 10 Professional + Office 2016 Pro – $27.73Windows 10 Pro + Microsoft Office 2019 Pro – $49.77Windows 10 Home + Office 2016 Pro – $27.01Windows 10 Home + Office 2019 Pro – $44.08Microsoft Office 365 Professional Plus(1PC) – $15.54
По време на промоционалния интервал можете да се възползвате от нашите огромни отстъпки и да си вземете и различен потребен софтуер, като да вземем за пример Microsoft Office. Онлайн магазинът Keyworlds понижи с 35% цените на продуктовите ключове за софтуерните артикули Windows 10, Office 2019 и други. По време на промоцията можете да употребявате кода KWNY35, благодарение на който можете да купите продуктов ключ за Windows 10 Pro за 1 компютър, единствено за 8,88 евро или Windows 10 Pro за две компютърни системи при преференциалната цена от 14,94 евро.
Да се срещнем с Keysworlds.com!
Keysworlds предлага една отлична онлайн услуга, основана на профилирана автоматизирана система, гарантираща 100% задоволеност на клиентите. Поръчаният продуктов ключ получавате непосредствено в електронната си поща, без да се постанова да чакате. Начините за възнаграждение са най-разнообразни: PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта. Обслужването е в режим 24/7 ([email protected]) и екипът подсигурява помощ когато и да е.

Започнете Новата година по верния метод с Keyworlds! Весели празници и триумф!

Всички изброени дотук предложения са годни, до момента в който са налични съответните кодове. Преди активирането се предлага да се ревизира, дали е конфигурирана точно версията на софтуера, за която е закупен съответния продуктов ключ. Ако зародят проблеми, можете да се свържете с техническата поддръжка ([email protected]). Продуктовите ключове идват в електронната поща няколко минути след реализиране на заплащането. Има богат избор на способи за заплащане, в това число PayPal.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР