Интернет магазинът BZfuture предлага продуктови ключове за най-различен софтуер, включително

...
Интернет магазинът BZfuture предлага продуктови ключове за най-различен софтуер, включително
Коментари Харесай

Пролетна промоция на BZfuture: вземете лицензиран антивирус и безплатен продуктов ключ за Windows 10

Интернет магазинът BZfuture предлага продуктови ключове за най-различен програмен продукт, в това число безвъзмездни ОЕМ ключове за операционната система Windows 10 Pro по време на своята пролетна промоционална компания.

Предлаганата отстъпка е невиждана, тъй като с цел да върне клиентите си BZfuture раздава безвъзмездни продуктови ключове за Windows 10 Professional Edition и Enterprise Edition.

Ос Windows 10 е съвместима със актуалния хардуер, програмен продукт и периферни устройства. Фокусирайте се върху богатата функционалност и сигурността на вашата компютърна система. Да не забравяме, че антивирусната стратегия е от значително значение за всички консуматори, която може да отбрани вашите данни и да резервира поверителността на персоналния живот. BZfuture предлага два антивирусни продукта с 50% понижение.
Ето какви комплекти предлага BZfuture:McAfee Antivirus + Win10 Pro за €30 14€ – вземете оттукKaspersky Internet за 6 месеца + win10 pro – €30 16€ – купете ето оттукKaspersky Internet за една година + win10 pro – €40 28€ вземете оттукAOMEI Partition Assistant + win10 pro – €32 18€ – вземете ето отсам
Новата Windows 10 Pro е една от най-стабилните операционни системи и едно от нейните преимущества е, че обезпечава повсеместен достъп до електронния магазин Windows Store. Използването на продуктов ключ ви дава опция да изтегляте игри или техните демонстрации, в това число заглавията на Microsoft, като да вземем за пример Forza. По принцип можете да вършиме доста повече неща спрямо пиратските версии на Windows.

С Windows 10 геймингът е доста по-добър. Не единствено че всички изгри работят съвършено, само че и можете да играете взаимно с геймърите употребяващи Xbox One и други Windows 10 устройства. В Оценка за съвместимост Windows е обърнато особено внимание на игрите – от елементарните ежедневни заглавия до най-новото потомство компютърни игри.

А в случай че неотдавна сте си сглобили компютър или сте купили настройка без операционна система, тези оферти са един превъзходен метод за инсталиране и по-късно активиране на Windows 10 Pro с подобаваща антивирусна стратегия при извънредно атрактивни цени – под 30 лв..

След като имате продуктовия ключ, остава да изтеглите Windows 10 Pro от сървърите на Microsoft и да я инсталирате. След инсталацията можете в настройките: Control Panel > System, да изберете смяна на продуктовия ключ и да въведете полученото от BZfuture и по този метод да активирате вашето копие на операционната система. Това е единствено един от методите, има и други.

Ако имате някакви въпроси, нашата онлайн техническа поддръжка работи в режим 7/24 през цялата година. Помощ можете да получите от електронния адрес [email protected], където нашите експерти ще се радват да ви оказват помощ. За повече информация по отношение на промоциите и наличните софтуерни артикули, посетете уеб страницата на магазина или изпратете имейл с вашия въпрос – ние ще ви отговорим. Приятно извършване на покупки!

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР