Американската компания Nvidia и китайската DiDi Chuxing Technology обявиха старта

...
Американската компания Nvidia и китайската DiDi Chuxing Technology обявиха старта
Коментари Харесай

NVIDIA и Didi Chuxing ще си сътрудничат в облачня сектор и автономния транспорт

Американската компания Nvidia и китайската DiDi Chuxing Technology оповестиха старта на общо съдействие по време на към този момент отминалата годишна конференция GTC 2019. Те ще създават взаимни решения от региона на облачните технологии и самостоятелния превоз.

Nvidia, известни с графичните процесори и карти, които доставя, към този момент няколко години влага съществени старания и запаси в региона на изкуствения разсъдък и машинното образование, както и в безпилотните транспортни решения. Именно от този прогрес в бранша се чака да се възползват и от DiDi. Китайската компания е измежду водачите в региона на новото потомство транспортни услуги, появили се в последните години. Известна преди с услугите си за споделено пътешестване, такси услуги и мобилното си приложение, DiDi бързо разраства своите интервенции в необятен набор от сфери, включително машинното образование и изкуствения разсъдък, смарт транспортните услуги и облака.

По силата на подписаните сред DiDi и Nvidia договорености, китайската компания ще употребява създадената от Nvidia смарт платформа NVIDIA DRIVE за развиване на напъните си в самостоятелните си транспортни решения и графичната технология на американската компания в дейта центъра.

„ Разработката на безвредни самостоятелни транспортни средства изисква включването на изкуствения разсъдък в цялостния развой по основаването им, в облака и в колата “, разгласи при анонса на съглашението сред двете компании Риши Дали, вицепрезидент на звеното, отговарящо за самостоятелния превоз в Nvidia. „ Изкуственият разсъдък на Nvidia ще помогне на DiDi да бъдат създадени по-безопасни и по-ефективни транспортни системи и да бъдат доставени огромен брой облачни услуги “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР