Венецуелската столица Каракас и много области на Венецуела бяха засегнати

...
Венецуелската столица Каракас и много области на Венецуела бяха засегнати
Коментари Харесай

Пак без ток във Венецуела, Мадуро отново намира оправдание в чужда намеса

Венецуелската столица Каракас и доста области на Венецуела бяха наранени от ново прекъсване на тока, съгласно Агенция Франс Прес и информация, оповестена в обществените мрежи от локалните жители, съобщи БГНЕС.
Прекъсването на електрозахранването е почнало в Каракас в 20:41 часа. В провинцията, прекъсването на тока е засегнало най-малко половината от 23-те венецуелски щата, съгласно информация в Twitter.
Предишното " затъмнение ", което остави цяла Венецуела на мрачно, се случи в края на март и сковава страната в продължение на седмица.
Сега държавното управление на Николас Мадуро назова новото гигантско спиране на електрозахранването, което засегна страна, " електромагнитна офанзива ", обещавайки да пусне в употреба " допустимо най-скоро " националната електрическа система.
" Първите детайли на следствието, извършено в региона на Карони (в южната част на Венецуела) демонстрират, че това е електромагнитна офанзива, ориентирана към увреждане на хидроенергийната система на страната ", се споделя в изказване, прочетено по малкия екран от министъра на връзките Хорхе Родригес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР