Русия предупреди САЩ, че е готова да предприеме действия, ако

...
Русия предупреди САЩ, че е готова да предприеме действия, ако
Коментари Харесай

Дъглас Макгрегър: Русия предупреди САЩ, че е готова да предприеме действия, ако се намеси в Украйна

Русия предизвести Съединени американски щати, че е подготвена да предприеме дейности, в случай че се намеси в Украйна. Това мнение изрази полковник в оставка Дъглас Макгрегър, някогашен консултант на министъра на защитата в администрацията на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

„ Путин ясно даде да се разбере, че в случай че обмисляте да се намесите в Западна Украйна, помислете още веднъж, тъй като ще бъдете във война с Русия. А те са подготвени да се бият “, написа той в X (бивш Twitter).

Washington was very very taken a back by the belligerent stance taken by Mr. Putin when he deployed tactical nuclear weapons to the front.

Putin made it clear that if your considering intervention in Western Ukraine think again, you will be at war with with Russia and they are…
— Douglas Macgregor (@DougAMacgregor)

В същото време Макгрегър означи, че нито Съединени американски щати, нито страните от НАТО „ са подготвени за тази борба “.

Министерството на защитата на Русия заяви на 6 май, че се готви в близко бъдеще учения на ракетните формирования на Южния боен окръг с присъединяване на авиацията и флота. Подразделенията ще би трябвало да упражняват потреблението на тактическо нуклеарно оръжие. Като причина за бързата подготовка бяха посочени провокативни изказвания на западни чиновници.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР