Турция ще привлича туристи това лято с набор от петзвездни

...
Турция ще привлича туристи това лято с набор от петзвездни
Коментари Харесай

Пет зашеметяващи петзвездни хотели в Турция на достъпна цена

Турция ще притегля туристи това лято с набор от петзвездни хотели и курорти, чиято цена е доста по-ниска, спрямо други известни дестинации.

„ Това е приказен избор за първокласна почивка на страхотна цена в бутиково леговище или крайбрежен курорт “, споделя за Daily Mail Саймън Линч, търговски шеф на туристическата компания за първокласни пътувания Scott Dunn.

Един от тези хотели е Six Senses Kaplankaya, чиито 141 стаи и жилища са ситуирани измежду маслинови и кипарисови дървета на средиземноморското крайбрежие на Турция.

Можете да се отпуснете на трите плажа на курорта, да отплавате с яхта от пристанището му или да се издигнете в небето от хеликоптерната му площадка.
View this post on Instagram
A post shared by Six Senses Kaplankaya (@sixsenseskaplankaya)

Има двуетажен спа център - един от най-големите в фамилията на Six Senses, който включва турскr хамам и алхимичен бар, в който можете да изработите по поръчка органични лосиони.

Седмица при започване на лятото в хотела, включваща полети и частни прехвърляния, коства към 2 200 евро на човек.

Бутиковият хотел Macakizi е ситуиран на каменист полуостров на 30 минути с трансфер от летище Бодрум.
View this post on Instagram
A post shared by Macakizi Hotel (@macakizihotel)

74-те стаи на хотела се намират в градини, които се спускат до Егейско море. Черното ризото с октопод е особено ядене в ресторанта, осветлен с фенери. Цените започват 440 евро на стая на вечер.

The Hillside Beach Club, част от Elegant Resorts, се намира на едночасов частен трансфер от летище Даламан. Курортът е огромен, само че гостите могат да се разпилян на четирите частни плажа, два от които са единствено за възрастни. Една седмица, в това число полетите, коства от 2300 евро.
View this post on Instagram
A post shared by Gülcan | Kitap Önerileri (@witchyreads)

Друг курортен хотел с няколко плажа е D'Maris Bay.
View this post on Instagram
A post shared by D Maris Bay (@dmarisbay)

Разположен там, където Егейско се среща със Средиземно море, множеството от петте му плажа оферират заведения за хранене, тъй че гостите да могат да релаксират на тях през целия ден.

Хотелът се намира в средата на естествен резерват, който можете да разгледате отвисоко посредством хеликоптера на курорта, който прави и прехвърляния от летището.

Гостите могат да употребяват моторизираните и ветроходни яхти на курорта за разходки до близки острови и труднодостъпни заливи.

Изберете съвременна стая с аспект към морето или планината или пробвайте апартамент с две спални - алтернатива, известна измежду фамилиите. Седмица с включени полети коства от 1 650 евро.

Далеч от морето, луксът е обезпечен в Ariana Lodge - нов екологичен хотел в Кападокийските планини в Турция.
View this post on Instagram
A post shared by Ariana Sustainable LuxuryLodge (@arianalodge)

Йога сесии, разтривки, дегустации на вино и ястия могат да бъдат проведени в сенчести кътчета, до момента в който балони с парещ въздух се носят около тях.

На разположение са единствено 11 стаи, всички самостоятелно проектирани със комбинация от остарели мозайки и съвременно изкуство. Цените започват от 300 евро на стая на вечер.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР