Вдовицата на руския опозиционен лидер Алексей Навални – Юлия, заяви,

...
Вдовицата на руския опозиционен лидер Алексей Навални – Юлия, заяви,
Коментари Харесай

Вдовицата на Навални: Владимир Путин уби съпруга ми

Вдовицата на съветския опозиционен водач Алексей Навални – Юлия, съобщи, че ще продължи битката на брачна половинка си за свободна Русия.

Във видеопост в X (Twitter) тя прикани поддръжниците си да се борят с Владимир Путин с по-голяма гняв от всеки път.

" Искам да пребивавам в свободна Русия, желая да изградя свободна Русия ", сподели Навалная във видеопосланието, озаглавено " Ще продължа делото на Алексей Навални ".

" Владимир Путин умъртви брачна половинка ми ", безапелационна е тя, като добави, че ще работи дружно с съветския народ в борбата против Кремъл за основаването на нова Русия.

Я буду продолжать дело Алексея Навального. Продолжать бороться за нашу с вами страну. И я призываю вас встать рядом со мной. pic.twitter.com/aBOIvcYHHk
— Yulia Navalnaya (@yulia_navalnaya) February 19, 2024 " Убивайки Алексей, Путин умъртви половината от мен - половината от сърцето ми и половината от душата ми.
Но аз към момента имам другата половина и тя ми споделя, че нямам право да се отхвърлям.

Ще продължа делото на Алексей Навални, ще продължа да се боря за нашата страна.

Призовавам ви да застанете до мен. Моля ви да споделите гнева с мен. Гняв, гняв, ненавист към тези, които се осмелиха да убият нашето бъдеще ".

Навална упрекна съветските управляващи, че са скрили тялото на брачна половинка ѝ и са изчакали следите от нервнопаралитичното вещество " Новичок " да изчезнат от тялото му.

" Ние знаем тъкмо за какво Путин умъртви Алексей преди три дни. Скоро ще ви разкажем за това. Със сигурност ще разберем кой тъкмо е направил това закононарушение и по какъв начин тъкмо. Ще назовем имената и ще покажем лицата ", добавя Юлия.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР