Второ РУ - София търси съдействието на гражданите за установяването

...
Второ РУ - София търси съдействието на гражданите за установяването
Коментари Харесай

Второ РУ - София търси информация за починал мъж

Второ районно управление (на МВР) - София търси съдействието на жителите за установяването на самоличността на умрял мъж.

На 2 август миналата година по време на обход в районна на Централна жп. гара чиновници от Зоналното жандармерийско ръководство намират тялото на индивида. При осъществената здравна експертиза било открито, че повода за гибелта е солиден инфаркт на миокард.

Видимата възраст на умрелия е сред 65 и 75 години , растеж към 170 см, обикновено телосложение, коса-бяла, брада-бяла с дължина към 1 см. Той е бил облечен с черно яке, тъмнозелена тениска с дълги ръкави, черен спортен екип със сини кантове и бели маратонки. В него е открита мъжка черна чантичка със сумата от 109 лева и отворена кутия цигари.

Мъжът има признак - татуировка , изобразяваща плетеница от риби, ситуирана вдясно на гърдите под мишницата. След оповестяването му за търсене и в границите на полицейските дейности, специалисти от НКК създадоха фотография благодарение на фоторобот.

Гражданите, които имат информация за самоличността на мъжа от фотографията, могат да алармират на тел. 02/9820838 и 02/9820820.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР