Цветът, който най-много присъства в гардероба ни, издава характера ни

...
Цветът, който най-много присъства в гардероба ни, издава характера ни
Коментари Харесай

Уверените мацки носят червено, забавните – жълто

Цветът, който най-вече участва в дрешника ни, издава характера ни и въздейства на това по какъв начин близките ни възприемат.

Това е предмет на проучване от голям брой експерти, които разкриват какви сме съгласно цветовете, които избираме да обличаме. Ето какво демонстрират изследванията:

Червен

Червеният цвят избират по-уверените дами или тези, които желаят да привлекат внимание. Този огнен цвят подсказва, че вие сте буйни и сантиментални натури, които обичат погледите да са приковани в тях.

Бежов

Бежовият цвят нормално е обичан на дамите, които избират разсъдъка и премереността. Любителите на този цвят нормално са спокойни и уравновесени.

 Уверените мацки носят алено, занимателните - жълто

Жълт

Дамите, които обичат да се обличат в жълто, са радостни и занимателни. Обикновено става въпрос за изобретателна персона, която търси ентусиазъм и обича да “разплита ” разнообразни загадки.

Зелен

Зеленият цвят е за спокойните и земни дами. Светлите нюанси нормално се въплъщават със положение на равнодушие, а тъмнозеленото – със успокоение. Зеленото е цветът на мира и шанса и доста хора биха ви завидели за спокойствието и хладнокръвието, което внушавате.

Син

Синият цвят може да бъде по едно и също време успокоителен, само че и леден. Той нормално е желан от хората на крайностите, които постоянно си менят настроението. Психолозите го разпознават и с душевна инертност, с мирен, лек и спокоен метод на живот.

Виолетов

Това е обичаният цвят на мелахолиците, които постоянно се вглъбяват в себе си. Той е характерен и за дамите, които са стимулирани, борбени, изискани и креативен настроени.

 Уверените мацки носят алено, занимателните - жълто

Златист

Това е цветът на мъдростта. Той е знак на устрема към власт и великолепие, присъщи за феновете на този колорит.

Оранжев

Този цвят е желан от енергични натури, които постоянно търсят провокациите и позитивните страсти. Все преценете добре дали този цвят ви отива, защото той не е за всеки цвят кожа.

Розов

Розовото нормално е желано от дребните девойки. Ако обаче и като възрастни предпочитате този цвят, това издава, че сте по хлапашки наивни, положителни, смирени и доста сантиментални.

Черен

Ако сте почитателка на черното, вие сте властна, сериозна и виновна персона. Хората виждат във вас същински водач, вдъхвате убеденост и почит. Вие обаче имате нараснала нужда от самостоятелност и постоянно не признавате непознатия престиж.

 Уверените мацки носят алено, занимателните - жълто

Бял

Това е един от универсалните цветове. Хората, които избират да се обличат в бяло, се стремят към съвършенство. Бялото още символизира чисотата, ето за какво хората, които го носят са почтени, душевно смирени и доста положителни родители и другари.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР