“Става въпрос за десетки милиони евра с чувалиЕксклузивен разказ на

...
“Става въпрос за десетки милиони евра с чувалиЕксклузивен разказ на
Коментари Харесай

Кеш с чували и пици с кристали: Иван Гешев с нови твърдения за Борисов и Петков

“Става въпрос за десетки милиони евра с чували ”

Ексклузивен роман на някогашния обвинител номер 1 пред Сашо Диков с нови изказвания и разкрития. В студиото на ЕвроДикоФ Иван Гешев твърди, че по време на премиерския си мандат Бойко Борисов е изнасял " чували с кеш в чужбина посредством водача Витко от " Авиоотряд 28 ".

Гешев описа на Сашо Диков и за парцел в Манхатън, чиято история е сходна с парцел в Барселона, а точно - Барселонагейт. “Това е втора серия, като виждам може и да е цялостен сериал. Може да се окаже хубаво да си жена и да познаваш министър-председателя ”.

Бившият обвинител номер 1 споделя и по какъв начин още в кметските си години, Борисов не подписва огромна част от документите си. Сега добави, че като министър на правораздаването, Христо Иванов следва образеца му.

Иван Гешев засегна и тематиката с пиците с кристали, която в същото студио Кирил Петков изрично отхвърли. В студиото на ЕвроДикоФ ръководителят на " Граждански блок " разяснява и правосъдната промяна и политическата обстановка.

Цялото изявление с още разкрития и истории гледайте довечера в изключителното издание на ЕвроДикоФ от 22 часа единствено в ефира на тв Евроком.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР