Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че ако ще има

...
Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че ако ще има
Коментари Харесай

Лавров: Трета световна война би била ядрена

Руският външен министър Сергей Лавров съобщи, че в случай че ще има трета международна война, тя би била нуклеарна и разрушителна, предават от Reuters, представени от.

Лавров сподели, че Русия, която стартира по този начин наречената от нея специфична военна интервенция против Украйна предходната седмица, ще бъде изправена пред " действителна заплаха ", в случай че Киев се снабди с нуклеарни оръжия. 
Russia's Lavrov says a third World War would be nuclear and destructive -RIA
— Reuters (@Reuters) Руският външен министър съобщи на 1 март, че за страната му е недопустимо да има американски нуклеарни оръжия на територията на някои европейски страни и е извънредно време те да бъдат върнати на Съединени американски щати. 

Лавров добави, че Русия подхваща всички ограничения, с цел да попречи на Украйна да има нуклеарни оръжия.

Той приканва на конференцията на Организация на обединените нации по въпросите на разоръжаването да се отхвърлят всевъзможни стъпки за унищожаване на съществуващата система за надзор на въоръженията.

Междувременно повече от 100 дипломати от към 40 страни напуснаха залата на Организация на обединените нации в Женева по време речта на Лавров във вторник в символ на митинг против нахлуването на Русия в Украйна.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР