22-годишният Бен Макмеън от Мелбърн, Австралия, който претърпя ужасна автомобилна

...
22-годишният Бен Макмеън от Мелбърн, Австралия, който претърпя ужасна автомобилна
Коментари Харесай

Мъж се събуди от кома и проговори китайски СНИМКИ

22-годишният Бен Макмеън от Мелбърн, Австралия, който претърпя ужасна автомобилна злополука, изненада лекарите и фамилията си, когато внезапно проговори китайски, след като излезе от кома.

Младият мъж преди този момент е учил непознатия език в учебно заведение, само че не е приключил курса. Според здравната сестра той се събудил и й проговорил на китайски, като изискал хартия и химикал, с цел да напише прочувствено известие до родителите си: „ Обичам майка си, обичам татко си, ще се оправя “.

„ Казаха ни, че Бен излиза от кома, само че говорейки на китайски, бяхме доста обезпокоени “, спомня си този ден бащата на момчето пред Daily Mail.

Самият Бен призна, че не е осъзнал, че приказва непознат език, тъй като това се е случило „ от единствено себе си “. Отнело му няколко дни, с цел да си спомни родния си британски.
 Мъж се разсъни от кома и стартира да приказва китайски, особеност, странности, нарушавания, мозъчна функционалност, фотоси, невероятни истории Бен Макмеън внезапно проговори китайски Снимка: Channel Ten`s The Project
Невероятният случай отвори нови благоприятни условия за Макмеън: индивидът стартира да води обиколки на китайски и да води лична телевизионна стратегия. Сега живее в Шанхай и учи търговия.

Между другото, Бен претърпял случая през 2014 година Колата му е ударена от камион, който минал на алено. Шофьорът е получил към дузина счупени кости и мозъчно разтърсване.

Неврологът Панкадж Сах от института в Куинсланд допуска, че това се е случило заради увреждане на частта от мозъка, която дава отговор за речта. Това събитие се назовава ксеноглосия и се демонстрира по време на интервал на променено схващане, което включва кома.
 Мъж се разсъни от кома и стартира да приказва китайски, особеност, странности, нарушавания, мозъчна функционалност, фотоси, невероятни истории Удивителен случай отвори нови благоприятни условия за Макмеън Снимка: Channel Ten`s The Project
Подобни случаи са се случвали и преди: през 2010 година момиче от Хърватия внезапно проговори немски, а през 2013 година деец от Съединените щати се разсъни, знаейки шведски.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР