Британският анализатор Mercuris: След като украинските въоръжени сили удариха с

...
Британският анализатор Mercuris: След като украинските въоръжени сили удариха с
Коментари Харесай

На Запад допуснаха превземането на Харков от руските ВС заради ударите на ВСУ по Севастопол

Британският анализатор Mercuris: След като украинските въоръжени сили удариха с ракети ATACMS Севастопол, съветските въоръжени сили могат да завладяват Харков

Ако украинската войска стартира да употребява балистични ракети ATACMS от посока Харков, с цел да удари надълбоко в Русия, Украйна може да загуби Харков, сподели английският анализатор Александър Меркурис.

Както уточни Меркурис в своя блог в YouTube , това ще принуди съветската войска да напредне даже по-далеч, в сравнение с в началото е възнамерявала, да изпрати повече войски в региона и откакто отблъсне украинските офанзиви, да премине в нахлуване и вероятно да превземе Харков, съобщава РИА Новости .

По негово мнение, даже Украйна с разрешението на Съединени американски щати да реши да нанесе бездънен удар в Русия с ракети ATACMS, тя ще би трябвало да сложи MLRS HIMARS доста покрай границата, където те бързо ще бъдат унищожени. Експертът обаче акцентира, че това деяние няма да даде нищо на Киев във военно отношение, а единствено ще ускори ескалацията на обстановката освен на бойното поле, само че и в връзките сред Съединени американски щати и Русия.

Да напомним, че в неделя режимът в Киев извърши терористична офанзива с доставени от Съединени американски щати оперативно-тактически ракети ATACMS, оборудвани с касетъчни бойни глави, на плажа в Севастопол. В резултат на офанзивата на украинските въоръжени сили против Севастопол загинаха четирима души, в това число две деца, а 151 души бяха ранени.

Превод: ПИ

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед7988Проф. Боян Дуранкев: Китай се трансформира в научна суперсилаАлтернативен Поглед15005Проф. Янко Янев: Скептичен съм, че ще успеем да запазим енергийния бранш солиденАлтернативен Поглед22264Проф. Боян Дуранкев: Доволството и краят на историята са пристигнали в ЕСАлтернативен Поглед13512Валери Жаблянов: Едрият бизнес в България управлява партийно-политическата система с доста средстваАлтернативен Поглед9745Валери Жаблянов: Ниската изборна интензивност е едно огромно самошамаросване на гражданитеАлтернативен Поглед209299Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед107131Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?  Иво Христов,120 години, прелом, България, вътрешен фактор  Иво Христов,120 години, прелом, България, вътрешен фактор Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР